Nea Radio

Revy:

Ina Dahl ny daglig leder

REVY: Ina Dahl blir ny daglig leder i Norsk Revy. Foto: Bjørn Tore Ness/Namdalsavisa

Norsk Revy som drifter Norsk Revyfaglig Senter og Norsk Revyfestival har ansatt Ina Dahl som ny daglig leder.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Ina Dahl (42) kommer fra Namsos og er utdannet faglærer i dans. Hun kommer fra stillinga som prosjektleder for Kulturpatruljen i Namsos og ansvarlig for Namsosmartnan. Ina har tidligere vært festivalsjef for Woodlandfestivalen i tre år, og har allsidig erfaring fra kultur som Vrimmelfestivalen og Visjon Misjon. Ina har undervist i kulturskole og hatt ansvar for DDE 25-årsjubileum Oslo Spektrum.

- Vi er godt fornøyd med at en solid og tillitsvekkende lagleder som Ina Dahl overtar ansvaret for Norsk Revy på Høylandet når vår nåværende leder overleverer stafettpinnen 1. juli, sier styreleder Hilde Bergebakken. – Vi er trygg på at Ina vil bringe revy til folket, og folket til revy, som hun selv sier.

Norsk Revyfaglig senter er Norges nasjonale kompetansesenter for revy med mange utviklings-prosjekter. Hovedoppgaven er å spre og styrke revysjangeren over hele landet, innenfor kulturpolitikken, i revymiljøet og hos publikum for øvrig. I tillegg administrerer
Norsk Revyfaglig senter Norsk Revyfestival, som er Norges største humorfestival, og arrangør av NM i revy.

Det var 11 søkere til stillinga da fristen gikk ut medio januar. Styret har i tillegg til et ansettelsesutvalg, benyttet Hege Svendsen hos Fremo Rekruttering i prosessen. Nåværende daglig leder Hanne Vilja Sagmo vil stå i stillingen ut juni 2020.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...