Nea Radio

Vømmøl:

Hans Rotmo tilbake i Trøndelag

VØMMØL-musikken lever fortsatt, og Vømmølbasen Trio leverte! Foto: Andreas Reitan

Hans Rotmo i trio-utgave med tre suksesskonserter på Rampa i Hommelvik og Norsk Radio og Fjernsynsmuseum i Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

To fullsatte Rampa-hus fredag og lørdag og imponerende 300 publikummere på utekonsert i Sjøbygda i Selbu!
Ikke rart Vømmølbasen sjøl var fornøyd.

Vi overvar konserten i Selbu, den slo forøvrig regnværet med et lite kvarter! Litt duskregn i håret underveis gjorde ingenting, og de drøyt 300 godt regnkledde frammøtte trivdes med gode gamle Vømmøl-låter med høg allsangfaktor.

UTEKONSERT ved Norsk Radio og Fjernsynsmuseum søndag ettermiddag. Drøyt 300 publikummere storkoste seg i amfiet. Foto: Andreas Reitan

- Kjempestemning, veldig artig med et sånt publikum, sa Hans Rotmo etter konserten.

Foto: Andreas Reitan

Vømmølbasen har på denne turneen med seg verdalingene Lars Erik Fisknes på bass og Arild Moe på gitarer.
Hans Rotmo var den ubestridte sjefen på scenen, og trioen leverte en tett og godt oppbygd konsert med alt du kan tenke deg av gamle Vømmøl-svisker, samt tre nyskrevne låter.

Kommende helg blir det ny Trøndelagsturne med konserter i Råkvåg, Verdal og Støren.

- Og, røper Hans Rotmo, - neste år gjenoppstår Heimevernslaget, etter 40 år med perm!

Konsertarrangør Jan Erik Steen ved Norsk Radio og Fjernsynsmuseum i Sjøbygda i Selbu var godt fornøyd.- Når vi har topp musikere, da kommer publikum, sier Steen.

- Vi har kjørt seks konserter så langt, tre i Trøndelag denne helga og tre kommende helg. Jeg er mektig imponert over denne gjengen, sier daglig leder i Nama Management & Entertainment AS, Ole Waage.

Lars Erik Fisknes og Arild Moe er begge verdalinger. Nå komper de Vømmølbasen!

- Godt å være på vegen igjen, sier Hans Rotmo, veldig fornøyd etter konserten i Selbu søndag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...