Annonse
Nea Radio

Hør den dramatiske historien:

Ble møtt av traumeteam etter maleulykke

Tore Strømøy ler når han forteller den dramatiske historien om fallet, til tross for brukket ribbein. Foto: Karin Jegtvik

Tore Strømøy ble møtt av traumeteam etter å ha falt stygt under maling av hus i sommer. - Det som er mest skadet er forfengeligheten, sier Strømøy.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.08.2021 kl 21:30

Annonse

Det var da Tore Strømøy skulle male veggen på huset sitt i Trondheim i sommer, at han falt og skadet seg.

10-12 stykker sto klar til å hjelpe

- Jeg skulle male en vegg på huset, og sto på ei gardintrapp som var en halvmeter høy da jeg falt. Jeg må nok ha vært sløv da jeg satte fra meg penselen fordi den fløy til sides og jeg dundret ned i plattingen, forteller Tore Strømøy i en sommerprat med Nea Radio.

Husker ikke mye

Han sier han ikke husker mye fra hendelsen, men han husker at datteren hans løp for å få tak i noen som kunne hjelpe. De første som kom var tilfeldigvis to leger. De tok seg av Strømøy til ambulansen var på plass.

Brukket ribbein

- Jeg ble sendt til St. Olavs Hospital med blålys, og der ble jeg tatt imot av et traumeteam på 10-12 stykker, forteller de kjente NRK-profilen.

- Jeg fikk beskjed om at jeg hadde brukket to ribbein, men at det ellers hadde gått bra. Det som er mest skada er vel forfengeligheten, humrer han.

- Så det er jo så teit, vet du. Håret var fullt av beis, så datteren min anbefalte matolje for å få det ut, da løsnet det.

- Har mange tommeltotter

Er du en "klæbb"?

- Nei, men jeg er heller ingen håndverker. Jeg har mange tommeltotter, men jeg hadde bestemt meg for å få beisa ferdig huset.

- Det blir noen uker jeg kommer til å gå krokrygget, men det kommer til å gå bra. Jeg hadde stor planer for ferien, men de blir det ikke noe av nå, sier Tore Strømøy.

Hør intervjuet med Tore Strømøy her:

Sommerprat med Tore Strømøy
Her forteller Strømøy om da han falt stygt i sommer.

Nøkkelord

Annonse