Nea Radio

Nytt konsept på Britannia Hotel:

Delikatessebutikk i Vinbaren

Lekkert: Det bugner i hyllene i den nye delikatessebutikken i Britannia Hotell! Foto: Britannia Hotel

I forrige uke ble det mulig å ta med seg opplevelsen av Britannia Hotels prisbelønte kjøkken hjem.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Britannia Hotel har lagt et nytt tilbud til sin mangfoldige meny, nemlig en delikatessebutikk i tilknytning til Vinbaren.

– Enkelte har kalt det en liten mathall, sier Thomas Andersen som er Vinbarsjef i det legendariske hotellet. Han er travelt opptatt med å levere ut poser med nedpakkede fristelser til kunder som har forhåndsbestilt.

– Vi kaller dette en Weekender, forklarer han om tilbudet.

– Det betyr at vi hver fredag setter sammen et utvalg varer som er i sesong eller som er spesielt aktuelle for årstiden. Du bestiller på nett og kommer å henter det her.

Saken fortsetter under lydfila:

Unngår svinn

De forskjellige kjøkkenene på huset leverer spesialiteter til delikatessebutikken.

– Det kan være forskjellige typer sauser, for eksempel. På den måten får de som har vært her og spist mulighet til å gjenskape litt av måltidet hjemme.

Thomas sier videre at det er hotellets filosofi å unngå matsvinn i størst mulig grad.

– Dermed blir dette et ledd i denne tankegangen.

Fjern og nær

Det bugner av fristelser i hyllene og det er langt fra bare sauser og majoneser det bys på.

De lekre godbitene er hentet både lokalt og internasjonalt.

– Vi har et bredt utvalg av alt fra spekemat til oster og konserver. Men det viktigste er at det vi har er nøye utvalgt av oss og at kvaliteten er upåklagelig, sier Thomas.

– Dessuten vil vi gjerne overraske. For eksempel har vi skikkelig grillkull til salgs, ler han.

– Det er faktisk veldig vanskelig å få tak i grillkull av god kvalitet, og dermed er det noe vi ønsker å gi tilgang på nå i sommersesongen.

Det at delikatessebutikken ligger i tilknytning til Vinbaren, har også en annen åpenbar fordel.

– Her får du naturligvis også tips om hva du bør drikke til delikatessene du tar med deg.

Entusiasme

I følge Thomas Andersen er det en ting som preger alle de ansatte på Trondheims Grand Dame, nemlig entusiasme.

– Vi brenner alle for at gjesten skal dra herfra med et dypt ønske om å komme tilbake. Det er det aller viktigste for oss. Nå er det altså mulig å ta med seg smaken av Britannia hjem, i påvente av neste besøk, smiler han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...