Annonse
Nea Radio

Ingebjørg Bratland:

Åpner Steinkjerfestivalen

Ingeborg Bratland åpner Steinkjerfestivalen den 22. juni. Foto: Steinkjerfestivalen.

Ingebjørg Bratland kommer til Steinkjerfestivalen for å ha åpningskonserten i Steinkjer kirke.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

– Vi er svært fornøyde med å endelig få Bratland til Steinkjerfestivalen og vi er sikre på at vi igjen skal få en magisk musikalsk opplevelse i Steinkjer kirke under åpningskonserten torsdag 22. juni, sier festivalsjef Svein Bjørge i en pressemelding.

Ingebjørg Bratland har knapt fylt 30 år, men er for lengst kjent i hele Norge for sin vakre sangstemme og enestående formidlingsevne som har boret seg inn i den norske folkesjela.

Bratland starter sin karriere i folkemusikken, men har gradvis beveget denne i en mer pop-retning, ikke minst som en fantastisk tolker av andres kjente, men også mer ukjente låter som hun gir nytt liv til.

Festivalen skriver i pressemeldingen at konsertene til Bratland får frem både gåsehud, latter og gråt og høster de aller beste anmeldelser som en av Norges beste konsertartister.

Summen av dette har gitt Bratland nærmere 70 millioner strømminger på de digitale plattformene, og både gull- og platinatrofeer for sine fysiske utgivelser. I disse dager er hun mer aktuell enn noensinne med sin deltakelse i Hver gang vi møtes på TV2.

– Bratland har lenge stått høyt på ønskelista vår og når interessen for Bratland har eksplodert i forbindelse med Hver gang vi møtes, så kunne ikke timingen vært bedre. Åpningskonserten i Steinkjer kirke har blitt en svært populær tradisjon, med magiske opplevelser som en fin start på festivalen. Her blir det nok lang kø utenfor kirka før konserten, så et tips må være å møte tidlig for være sikker på plass, avslutter Bjørge.

Nøkkelord