Nea Radio

Åge Sten Nilsen rocker - nå også på radio

Til Nea Radio: I programmet «HJELP! Jeg har blitt trønder» på Nea Radio, får Åge Sten Nilsen besøk av trøndere som skal lære han om sitt fylke og virke. Foto: Runar Kjøsen

Han har hatt en enorm karriere, nå skal han prøve seg som programleder på radio.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2020 kl 11:34

Åge Sten Nilsen er kjent fra Wig Wam, Ammunition og sine egenproduserte Queenshow, samtidig som han har en lang og variert solokarriere bak seg. For cirka et halvt år siden gjorde han trønder av seg, da han flyttet til Melhus. Nå blir han programleder hos Nea Radio med sitt helt eget show, «HJELP! Jeg har blitt trønder».

Skal bli ekte trønder

I programmet tar Åge sin nye tilværelse som trønder på ramme alvor, når han skal bli kjent med sitt nye fylkes dialekt, historie, væremåte, klesstil og alt som kjennetegner det. I håp om å bli en EKTE trønder på sikt. Hovedfokus vil likevel være på trønderske artister og trønderrocken som har en lang historie i området. Åge på sin side lover god stemning.

- Jeg gleder meg enormt til å bli bedre kjent med folk, kultur og historie i mitt nye hjemfylke. Jeg har jobbet som programleder i både radio og tv tidligere, men dette er et helt nytt konsept jeg håper blir både underholdende, interessant og nyttig. Og forhåpentligvis ender jeg med å bli 100% trønder etter hvert, sier artisten.

Nilsens første program på Nea Radio blir lørdag 9. mai klokken 21, og deretter vil programmet gå fast på dette tidspunktet. I tillegg kommer programmet som podkast på strømmetjenester og i Nea Radios egen podkast-kanal.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...