ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Åge Sten Nilsen rocker - nå også på radio

Til Nea Radio: I programmet «HJELP! Jeg har blitt trønder» på Nea Radio, får Åge Sten Nilsen besøk av trøndere som skal lære han om sitt fylke og virke. Foto: Runar Kjøsen

Han har hatt en enorm karriere, nå skal han prøve seg som programleder på radio.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2020 kl 11:34

ANNONSE
Annonse

Åge Sten Nilsen er kjent fra Wig Wam, Ammunition og sine egenproduserte Queenshow, samtidig som han har en lang og variert solokarriere bak seg. For cirka et halvt år siden gjorde han trønder av seg, da han flyttet til Melhus. Nå blir han programleder hos Nea Radio med sitt helt eget show, «HJELP! Jeg har blitt trønder».

Skal bli ekte trønder

I programmet tar Åge sin nye tilværelse som trønder på ramme alvor, når han skal bli kjent med sitt nye fylkes dialekt, historie, væremåte, klesstil og alt som kjennetegner det. I håp om å bli en EKTE trønder på sikt. Hovedfokus vil likevel være på trønderske artister og trønderrocken som har en lang historie i området. Åge på sin side lover god stemning.

- Jeg gleder meg enormt til å bli bedre kjent med folk, kultur og historie i mitt nye hjemfylke. Jeg har jobbet som programleder i både radio og tv tidligere, men dette er et helt nytt konsept jeg håper blir både underholdende, interessant og nyttig. Og forhåpentligvis ender jeg med å bli 100% trønder etter hvert, sier artisten.

Nilsens første program på Nea Radio blir lørdag 9. mai klokken 21, og deretter vil programmet gå fast på dette tidspunktet. I tillegg kommer programmet som podkast på strømmetjenester og i Nea Radios egen podkast-kanal.

Nøkkelord

ANNONSE