Nea Radio

Nonstadlaget:

Villsvin og sjaman Durek på revy

Et begeistret publikum fikk kjørt lattermusklene godt under revyen «Oss Idealister» på Ivermoen tirsdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Kristin Winsjansen sang på scenen for første gang i revyen, men nervene hadde satt seg ganske godt da hun kom av scenen etter forestillingen var ferdig.

– Jeg kan jo ikke å synge annet enn når jeg sitter i bilen på vinterstid og det er mørkt ute og ingen ser meg. Da synger jeg best. Dette har jeg fortrengt nå, husker ikke noe av det.

– Det var jeg som fikk henne til å synge! Skyter Åge Fossen inn.

Han har vært med i revyen fem-seks ganger ifølge hans beregninger. Han synes det er gøy å være med, men på spørsmål om hvordan det føles å stå på scenen, kan han melde om blandede følelser.

– Skal jeg si det? Litt jævlig. Vondt i magen, men man må bare slippe seg løs og spille ut, for å si det sånn, ler han.

Saken fortsetter under lydfila:

Viktig samlingsplass

– Det er jo ikke så mange samlingspunkt lengre, egentlig. Så revyen her oppe er veldig viktig, at vi har en plass å samles på. Vi er på landet nå, veit du, smiler Winsjansen.

I tillegg til at revyen er et morsom arrangement, spiller den en annen viktig rolle.

– Vi gjør dette fordi vi synes det er morsomt, men bak det så er det klart at huset og laget trenger penger til vedlikehold og diverse. Dette er en stor inntektskilde til laget, sier Fossen.

– Har dere begynt å tenke på neste revy, eller skal dere først bare slappe av etter denne?

– Jeg har skrevet fire nummer allerede! Så det er bare å planlegge om to år, avslutter Fossen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...