Nea Radio

Julekonsert

Thomas spiller i kirka

Foto: Thomas Brøndbo

På mandag kommer Thomas Brøndbo til Stjørdal kirke.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 06.12.2019 kl 13:23

Etter fjorårets suksess med kirkekonserter rundt om i Trøndelag, gjentar han suksessen og tar med seg rutinerte musikere til Stjørdal Kirke mandag kveld.

Julekonsert

Konserten er en julekonsert med både kjente, tradisjonelle julesanger og låter fra artisten selv. Turneen gjennomføres i kirker rundt om i Trøndelag, og mange av disse er allerede gjort når turen kommer til Stjørdal. Avslutningen er i Vår Frue Kirke i Trondheim 18. desember.

Turneen har fått navnet "Heim et annet sted på jord", og navnet har den fått etter låten med samme navn som han ga ut i fjor sammen med sin bror Bjarne. Denne sangen er en hyllest til Den Norske Sjømannskirken. For der føler man seg alltid hjemme, uansett hvor man er. Dette temaet er en rød tråd gjennom alle disse konsertene.

Rutinerte musikere

Terje Tranaas er kanskje den meste kjente musikanten som er med. Keyboardisten har en fortid i DDE, og spiller nå i Sambandet til Åge Aleksandersen. Gitaristen Stig Hollup er kanskje mindre kjent, men hovedmann Brøndbo mener at han er en av norges beste gitarister. I tilegg er kontrabassist Eirik Øien med. Øien har tidligere spilt med Kurt Nilsen, og er i dag med i bandet til Stein Torleif Bjella.

Konserten spilles i Stjørdal Kirke mandag 9. desember, klokken 19.30. Billetter fåes kjøpt hos Kimen Kulturhus.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...