ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Jonne & Dæm:

Til Kimen med Trondheimsolistene

Samklang: Jonne & Dæm, med Jon Uthus ( i nisselue til høyre) i spissen finner tonen med Trondheimsolistene i kimen lørdag kveld. Her er han sammen med Ludvig, som er en av hestekjørerne under Endelig jul i Stjørdal. Foto: Anne Gundersen

Slår på stortromma under "Endelig jul i Stjørdal".

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag kveld inntar Jonne & Dæm Kimen, og det sammen med strykekvartetten til Trondheimsolistene!

– Når jeg virkelig skal slå på stortromma får jeg med meg strykekvartetten, sammen med bandet mitt, smiler Jonne, eller Jon Uthus, i kjerra bak en hest på vei opp gågata i Stjørdal. Her er det pyntet til fest, og Jonne er feststemt.

– Da spiller vi både ny og ny-arrangert musikk, og det blir spennende, mener han.

– Vi holder på å spille inn dette materialet. Men det er klart, det blir noe helt annet å høre det live, enn på høre det på Spotify.

Konserten er en del av det storslåtte arrangementet Endelig Jul i Stjørdal. Og i likhet med de mange andre arrangementene denne helga, er også denne konserten gratis.

– Stjørdal kommune, Sparebank1 og de andre samarbeidspartnerne har lagt så mye penger i potten at disse gratisarrangementene blir mulig, sier Jonne, som når han tar på seg sin andre hatt, også er leder for Næringsforeningen i Værnesregionen.

– All den entusiasmen vi nå ser, er et resultat av at vi jobber sammen om å gi innbyggerne i Stjørdal et arrangement de både kan glede seg over og som de kan være stolte av!

Nøkkelord

ANNONSE