Nea Radio

Thea og Lena er i Myanmar

Verden rundt: Lena Bae og datteren Thea (10) er ute på langtur. Etter å ha vært tre uker i Thailand har de nå ankommet Myanmar. Dette bildet er tatt på Thailands høyeste fjell. Foto: Privat

Lena Bae og datteren Thea reiser verden rundt. Nå er de i Myanmar!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lena Bae fra Stjørdal reiser verden rundt med datteren Thea (10). Nå har de ankommet Myanmar og skal bli der i 28 dager.

– Vi har det helt fantastisk, sier Lena på telefon fra Asia.

– Vi har opplevd en masse, ja det er neste ubeskrivelig. Hun forteller at de bruker de aller fleste dagene til å reise rundt og se og smake nye ting.

– Vi var først rundt tre uker i Thailand hvor vi har besøkte flere små øyer, så vel som å ha dratt inn i landet og utforsket større byer. Denne reisen er alt vi har drømt om.

Hør intervjuet her

Turen verden rundt byr på mange og varierte opplevelser, blant annet på matfronten! Foto: Privat

Barneøyne

I følge Lena gir det å reise med barn deg et helt nytt perspektiv på verden.

– Barn observerer andre ting enn det vi voksne gjør, noe som fører til at de spør andre spørsmål. Det er virkelig vekkende, mener hun og sier videre at fattigdommen er mye mer tydelig i Myanmar enn hva den var i Thailand.

– Du ser det med en gang. Det er tydelig at dette er et land som ikke har hatt den samme turismen som Thailand har nytt godt av i en årrekke og det gir betydelig utslag på levestandarden.

Saken fortsetter under bildet

Barneøyne: Thea er 10 år. I følge mamma Lena Bae, gir det å se verden gjennom barneøyne et helt nytt perspektiv. Foto: Privat

Ikke skummelt

Tospannet er bare en liten måned inne i reisen som er planlagt å vare et år.

– Ja, vi har en lang vei foran oss, ler Lena.

– Jeg luer jo litt på hvordan det kommer til å gå, men det er egentlig ikke skummelt i det hele tatt. Om noen uker går turen videre til Vietnam.

– Vi hadde tenkt å dra til Malaysia, men vi fikk anbefalt Vietnam på det sterkeste. Så da drar vi dit. Det at planene ikke er helt spikret er nemlig noe av det som gjør det spennende å legge alt fra seg hjemme og bare dra!

Vi hører mer fra Lena og Thea når de kommer til Vietnam.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...