Nea Radio

Nå blir det NM:

Lånkerevyen er videre til NM i Revy!

Juryen til årets NM i Revy. Fra venstre: Espen Borge (Humoranmelder for NRK), Sølvi Dahlen Lauvsnes (Kulturarbeider og tekstforfatter), Terje Sporsem (komiker og juryleder). Bak: Hanne Vilja Sagmo (Jurysekretær, Norsk Revy) Foto: NM Revy

Blant 156 innsendte nummere, blir totalt 19 valgt ut til NM i Revy som skal arrangeres i Olavshallen i Trondheim 5.-6. november.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

De to første semifinalene ble streamet fra Høylandet lørdag 10. juli – hvor 8 revynummer fordelt på fem revylag sikret seg plass til NM. Flere revylag samlet seg landet rundt for å få med seg de to direktesendte sendingene gjennom humorportalen.no. Semifinale fire og fem skal streames 5. og 6. august.

Det var ingen enkel jobb lett jobb å velge ut finalistene i år. Med Terje Sporsem (komiker), Espen Borge (Humoranmelder for NRK) og Sølvi Dahlen Lauvsnes (Kulturarbeider og tekstforfatter) som årets jury for revyfestivalen – blir semifinalistene vurderte av erfarne folk i humorbransjen.

 «Av det vi har sett hittil, at det er knallsterke nummer. Folk er utrolig flinke. Vi har drøfta mye og diskutert fag ned til minste detalj». Terje Sporsem, juryleder for revyfestivalen.

Det er totalt 20 revynummer som går videre til NM i Revy. Det betyr at det gjenstår én finaleplass, et WILDCARD, som skal plukkes ut under revyfestivalens rundreise i høst: «Revy-Norge rundt».

Hva er Revy-Norge rundt?
På grunn av pandemiens nådeløse innvirkning på norsk kulturliv, har Norsk revyfestival fått omstillingsmidler for 2021 for å reise ut og prøve å stimulere til ny giv og fortsatt produksjon av revy.

Prosjektet har fått navnet Revy-Norge Rundt. I midten av september reiser et team bestående av lyd -og lysteknikere, kameraoperatører, journalist, produsenter og revyinstruktører rundt og lager livesendinger fra hvert av de 8 stoppestedene. Turnéen vil vare i en måned.

«Når revy-folket ikke kan komme til Høylandet - kommer vi ut til dem!» - Ina Dahl, daglig leder i Norsk Revyfestival

Teamet skal finne fram og dokumentere hver region sin ulike revyhistorikk gjennom intervjuer som sendes via Norsk Revy sine digitale kanaler. Vi stopper to dager på hvert sted. Selve rosinen i pølsa vil være dag 2, med en livesending på kvelden som vil vise tre ferske revynummer direkte - i tillegg til en samling av de beste klippene fra oppholdet. Her er det publikum i salen, som skal avslutte kveldens sending med å kåre frem sin favoritt av de tre revyopptredenene.

Dette blir en fest hvor humor møter opplevelser i vårt langstrakte land!

Datoer og steder:

22.sept: Lakselv

26.sept: Ørnes

30.sept: Stjørdal

3.okt: Tresfjord

7.okt: Fitjar

10.okt: Langesund

14.okt: Ås

17.okt: Kongsvinger

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...