Nea Radio

Nea Radio

Det var en gang:

– Jeg hadde nok blitt lei meg om jeg ikke ble parodiert!

Ordfører Ivar Vigdenes er vant med å komme i kryssilden når Stjørdals mange revylag entrer scenen. Det setter han pris på.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var en rent eventyrlig ramme rundt årets utgave av Skatvalsrevyen. Og at eventyr fremdeles kan brukes til å formidle både humor og livsvisdom, det fikk laget grundig vist under premieren lørdag kveld. Snøhvit ville ha prevensjon, Reveenka fikk seg en tår over tørsten og Espen Askeladd i Terje Stamnses skikkelse, hadde ordførerkjedet rundt halsen for anledningen.

– Jeg samarbeider med alle, så lenge jeg får bestemme, var budskapet.

Saken fortsetter under lydfila

Sørger for materiale

Ordføreren selv mente i talen etter forestillingen at de mange revylagene i kommunen hadde mye å takke politkerne for.

– Det går jo faktisk ikke mer enn et par kommunestyremøter mellom hver gang jeg er tilstede på en revypremiere. Likevel viser det seg altså at vi skaffer stoff til den ene forestillingen etter den andre, sa Ivar Vigdenes men la til at han var stolt av å være ordfører i en kommune hvor harselas og kreativitet blomstrer slik den gjør i Stjørdal.

– Jeg kommer rett fra et møte med de andre ordførerne i Trøndelag og jeg tør påstå at det ikke finnes en kommunen hvor revyen har slik grobunn som her.

Imponert

Skatvaling, banksjef og Senterpartipolitiker, Eli Arnstad, var også tilstede under premieren på "Det var en gang".

– Nå er jeg skikkelig imponert, sa sambygdingen.

– De er altså så gode til å formidle både humor og alvor, og det med sang. For det er noe av det som virkelig kjennetegner Skatvalsrevyen, mente Arnstad.

– De er og har bestandig vært utrolig gode på det musikalske. Hun legger til at gjengen gjør en kjempejobb for å holde liv i samfunnshuset.

– Dette er et kulturhus og det kan det fortsette å være i år etter år fordi Skatvalsrevyen jobber så hard som de gjør for å holde liv i dette huset. Det skal vi alle ta av oss hatten for.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...