Nea Radio

Staysmann tilbake på Stuguvollmoen

Tydalsfestivalen 2016 Nergard

De første artistene ble i dag sluppet på Tydalsfesivalens facebook sider, og det blir nok et gledelig gjensyn for mange av de yngre.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Vi gleder oss veldig mye til å ta de i mot og det er tredje året Staysmann entrer scenen på Stuguvollmoen sier program sjef, Åshild Hilmo Rønning.

Dette skriver Tydalsfestivalen på sine facebook sider:

"Staysman & Lazz var i 2015 en av de aller mest streamede artister - singlene «Kaptein Morgan», «Frk Moet», «Brun og Blid» og «Se så Glad Nissen er», har alle flere millioner streams. Sistnevnte ble streamet over 3 millioner ganger bare i Desember, og var helt oppe på 6. plass på VG-lista. Duoen fra Fredrikstad slapp sitt første album våren 2014, "Helt sykt store hits». Staysmann og Lazz, med Stian Thorbjørnsen i spissen, spiller utsolgte konserter i alle kriker og kroker av landet. Det blir et sceneshow uten sammenligning når denne gjengen inviterer til fest"

"Melody Market er den nye fremadstormende powertrioen som med sin tighte sound og nådeløse energi inviterer publikum til å bestemme settlisten på direkten! Trioen består av Andreas Nergård, Stig Nergård og Åsmund Evja Eikill, musikere med bøttevis av erfaring. Bandet gleder seg til å komme tilbake til Tydalsfestivalen etter fjorårets ville fest. Den ultimate feststemning skal igjen settes i ølteltet når denne gjengen entrer scenen med topp hits fra de siste fem tiårene."

Tydalsfestivalen arrangeres 19 og 20 juli og dette er det første artistslippet de kommer med, det kommer mer, så det er bare å følge med. ..

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...