Nea Radio

Sommeråpning på Nesjøen

Henrik og Kristian Ryberg fra Hønø like utenfor Gøteborg Foto: Synne Dyrhaug

I helga åpnet endelig fiskesesongen ved Nesjø båtutleie, helt siden 1978 har det vært tilrettelagt tilbud med båtfiske på Nesjøen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 20.06.2019 kl 23:08

Tidlig på lørdag var flere båter allerede ute på sjøen for å teste årets fiske og det var flere som allerede hadde fått tatt sesongens første fisker. Og ved kiosken til Nesjø båtutleie var det kø da nearadio tok turen innom. Mange hadde gledet seg helt siden i fjor for å starte årets fiske og største delen av folkene som var ankommet var svensker. Flere hadde kjørt helt fra Stockholm og Göteborg for å jakte på Nesjørøya.

Fantastiske forhold

Det var ingen ting å si på forholdene når den første helga ble sparket i gang, solen stekte over nedalen og folk gledet seg til å ta turen ut på sjøen. Fra Stockholm kom det en trio som hadde kjørt i to dager for å komme seg inn på fiske, der var det deriblant en far og sønn som har dratt på tur sammen i mange år. 1978 var første året han var der og da var ikke fasilitetene slik som i dag.

Lang sesong

Selv så holder fortsatt Ellen og Erling koken og synes det er trivelig når folk kommer tilbake år etter år. De pendler litt fram og tilbake fra Stugudal og inn til Nesjøen for de driver også Stugudal håndverk, men denne helga er det kun fiskeåpning som gjelder.

Berit, Vilde og hunden Nita Solseth var klar for å komme seg ut på Nesjøen. Foto: Synne Dyrhaug

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...