Nea Radio

Granbykonferanse også i 2019

INGER & STURLA: Inger Granby og Sturla Berg-Johansen har kjent hverandre i mange år. Også denne gang samarbeider de om Granbykonferansen. Foto: Andreas Reitan

Foredragsholderne foran neste års Granbykonferanse er klare

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

En rekke svært kompetente foredragsholdere er klare for neste års Granbykonferanse som har fått tilnavnet “inkludering - møter mellom ulike kulturer”.

Blant andre skal fotballtrener Jarle Overvik fra Vikvarvet i Selbu snakke om idretten som døråpner, statssekretær Kristin Holm Jensen i Kunnskapsdepartementet skal snakke om regjeringens integreringsstrateg og bystyrerepresentant i Trondheim Baba Danyagir skal snakke om sitt møte med Norge og Norsk arbeidsliv.

Her er listen over årets foredragsholdere:
- Cyprien Rukundo, Burundisk overføringsflykning som er utdannet sykepleier og jobber ved Sykehuset i Levanger.
Han skal snakke om sitt møte med «trivelige Trøndelag».

- Jarle Overvik, leder Vikvarvet Fotball. Jarle skal snakke om idretten som døråpner.

- Statssekretær Kristin Holm Jensen i Kunnskapsdepartementet som skal snakke om Regjeringens integreringsstrategi 2019 – 2022 - Integrering gjennom kunnskap.

- Baba Danyagir, født i Ghana, bodd i Norge i 34 år. Rådgiver ved Barne – ungdom og familieetaten (Bufetat) og bystyrerepresentat for Arbeiderpartiet i Trondheim. Han skal snakke om Mitt møte med Norge og Norsk arbeidsliv.

- Per Inge Bøe, prosjektleder/historiker ved Jærmuseet, som skal snakke om Norsk i Amerika – nordmenns møte med amerikansk kultur.

- Sosan Asgari Mollestad. Sosan er den eneste foredragsholderen fra tidligere konferanser. Hun deltok på konferansen i 2018 og skal snakke om «La meg komme inn» Sosan er rådgiver og selvstendig næringsdriver.

- Runa Rannov Bostad, stipendiat ved Institutt for pedagogikk og livslang læring ved NTNU. Hun skal snakke om Mangfoldets møte med enhetsskolen – nyankomne minoritetssspræklige elevers erfaringer av å starte i et innføringstilbud på videregående skole.

- Inger Granby skal snakke om Inkludering – møter mellom ulike kulturer – møter mellom majoritets og minoritetskulturer

- Konferansier i år som de to siste årene er Sturla Berg Johansen.

Selbu Sparebank sin inkluderingspris blir i 2019 som i 2018 utdelt av Svein Ove Sandvik adm. Banksjef i Selbu Sparebank. Kulturinnslagene blir i år med Odd Halvor Moen og Jon Uthus, med utdrag fra sin konsertserie «Oss i mellom» og Selbu kulturskole.

- Vi er stolt over et program som speiler både vår egen historie og dagen i dag gjennom stemmer med forskjellig etnisk bakgrunn, forskjellig kompetanse og forskjellig yrkesbakgrunn, sier Inger Granby som er leder for konferansen som arrangeres 9 og 10. april i 2019.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...