Nea Radio

Alt klart på Nedalshytta

KLAR FOR NY SESONG: Leder ved Nedalshytta i Sylan, Turid Strickert, er klar til å ta i mot årets fjellturister. Foto: Marthe Belsvik Stavrum

Alt er klart for sesongstart på Nedalshytta i Sylan.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

JUBILEUM
Den Norske Turistforening fyller 150 år i år, og i den forbindelse vil nea radio besøke noen av turisthyttene som ligger i vår region. Ved Nedalshytta hadde de en knakende bra sesong i fjor med høye besøkstall hele året og om lag 3500 overnattingsgjester. Målet nå er å toppe fjorårets tall.

BRETTER OPP ERMENE
Turid Strickert har vært leder ved Nedalshytta de siste fem årene, og nå er hun og resten av staben ved Nedalshytta klare for fjellturistene.

"I tillegg til å holde hus og rom rene, baker vi brød og serverer treretters middag hver eneste dag. Det er mange oppgaver som skal fylles, og det blir spennende å se hvor mange som kommer innom oss i år. Som alltid avhenger det av været," sier Turid Strickert.

TILGJENGELIG
I og med at det er bilvei helt fram til Nedalshytta, er det her en mulighet for å komme seg høyt til fjells også for den som er dårlig til beins, og skulle man få lyst til eller behov for å ligge over, så står 70 senger klare.

"Den største forskjellen på turisthyttene og vanlige hoteller er vel mangelen på tomannsrom, og ideen om å kanskje måtte dele rom med noen man ikke kjenner kan være uvant for mange i dag. Men det opplever vi hvert år, at folk som møtes på hyttene kommer lett i prat. Kanskje har romkameraten gått den ruta du har tenkt å gå dagen etter for eksempel. Man har som regel noe felles å snakke om," sier Turid Strickert.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...