Nea Radio

Nea Radio

"Fortrolige Samtaler" på Storstuggu

FORTROLIGHET: Hva gjør vi med våre dypeste hemmeligheter? Hva gjør de med oss? Det er spørsmål som stilles i skuespillet Fortrolige samtaler. Foto: Erik Berg.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Akkurat nå befinner noen av Norges beste skuespillere seg på en buss på landeveien  - og målet er Røros.

Lørdag skal de framføre stykket «Fortrolige samtaler» i  Storstuggu på Røros. Stykket er etter Ingmar Bergmans manus og Liv Ullman står for regien.

Liv Ullman har sagt at stykket  er en fortelling om en kvinnes hemmeligheter. Men mest av alt handler det om hva våre hemmeligheter gjør oss til.

Teaterstykket handler om Anna, som på mer enn én måte må betale sannhetens pris. Dette er en historie Ingmar Bergman mente bare Liv Ullmann kunne fortelle - en historie om kjærlighet, troskap, frihet og livsmot. Om alt det som utløser så stor glede og dyp fortvilelse i våre liv.

Dramaet er basert på livshistorien til Ingmar Bergmans mor. Med utgangspunkt i morens hemmelige dagbok og Bergmans egne dagbøker har Liv Ullmann skapt et nytt manus for scene.

Hva betyr det å dele en hemmelighet, og hva betyr det å fortelle en hemmelighet? Det er spørsmål som publikum får møte gjennom forestillinga.

På scena vil publikum møte Emmy-prisvinner Anneke von der Lippe, Bjørn Skagestad, Kari Simonsen, Liv Bernhoft Osa, Mattis Herman Nyqvist, Marte Engebriktsen og Hermann Sabado.

 

Fortrolige samtaler er scenekunst på livet løs, og ingen vil gå uberørt fra dette møtet med regissøren og manusforfatteren Liv Ullmann og hennes håndplukkede skuespillerensemble.

Anneke von der Lippe og Hermann Sabado har to av rollene i uppsetinga og vi fikk en prat med Hermann Sabado på bussen som er på vei mot Røros:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...