Nea Radio

Tradisjon siden 1997

Magisk julestemning med korensemblet i Selbu kirke

Knut Georg Nervik med sin tolkning av DDEs "Julekortet" imponerte stort. Foto: Maiken Gjærevold Woldseth

Med utelukkende lokale artister ble det nok en gang julestemning da Selbu Korensemble inviterte til sin faste julekonsert.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.11.2019 kl 07:14

Mange hadde tatt turen til konsertarenaen for kvelden, og med god grunn. Publikum fikk servert et godt og variert program som litt etter litt trakk tankene mot den forventningsfulle juletiden vi har foran oss.

Lokale artister
Det er umulig å ikke bli imponert når man overværer en konsert av slik kvalitet, for så å huske at alle aktører gjennom kvelden er fra eller bosatt i Selbu. Mange av korets egne sangere stod frem som flotte solister, her må Knut Georg Nervik nevnes som fremførte DDEs "Julekortet" og Anafe Romaguera Lien for sin tolkning av "When we were young". I tillegg var det en fantastisk Kari Cecilie Aftret som trollbandt publikum med sin nydelige stemme gjennom flere låter denne kvelden.

Sjarmøretappen
Kveldens høydepunkt kan vel sies å være da koret fra Bell skole kom frem på scenen for å synge. Det kan tenkes at det trillet noen tårer hos flere i publikumet under sangen "Advent i Selbu" som de sang sammen med korensemblet.

Tradisjonen fortsetter neste år
Dirigent Ivar Aas var strålende fornøyd med kvelden og lover at det vil bli julekonsert også til neste år.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...