Nea Radio

VM i Rørospols: Publikumspris til Marie Skogås og Iver Kolstad

VINNERE AV PUBLIKUMSPRISEN: Marie Skogås og Iver Kolstad. Foto: Vauldalen Fjellhotell/Ingvild Indseth.

Liv og Kjell Elvstrand vant årets VM i Rørospols på Vauldalen Fjellhotell. Også i år gikk den gjeve publikumsprisen til Marie Skogås og Iver Kolstad fra Røros som i år danset i seniorklassen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Liv og Kjell Elvstrand vant årets VM i Rørospols på Vauldalen Fjellhotell.  Også i år gikk den gjeve publikumsprisen til Marie Skogås og Iver Kolstad fra Røros som i år danset i seniorklassen. 

Vinnerne Liv og Kjel Elvstrand er nå et hakk nærmere vandrepokalen med seier også i 2014.

VM i Rørospols er en uhøytidelig dansekonkurranse der danseglede er ett av de viktigste kriteriene.  Fredag  var det konsert jubileumskonsert, hvor tidligere deltakere og involverte ble gjort ære på.

- Det gode samarbeidet mellom Vauldalen og Brekken Spell og danselag tar vi med oss videre. Kanskje vi kan sikte på 100-års jubileum for arrangementet, sier Jorid Skott Svendsen som er vertinne på Vauldalen Fjellhotell.

Lørdag ble det arrangert fire kurs, blant annet Fele Junior. Allerede etter tre timer i lag, underholdt de gjestene på Vauldalen Fjellhotell til lunsj. I Volldalskoja ga den lokale gruppen De Hjertelskede Venner og Kristin Gravaune  fra Oppdal en finstemnt koknsert.

Totalt 15 par deltok i dansekonkurransen VM i Rørospols og det ble danset i takt til Dalakopa. Ni par gikk videre til finale hvor de danset til musikken av Ole Jørgen Tamnes, Ole Erik Feragen og Mads Kuraas.

Liv og Kjell Elvstrand vant den nyopprettede prisen for deltakere utenfor circumferensen.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...