Nea Radio

Vellykket bryggedans på Killingdalen

STØDIGE DANSERE: Det er ikke plass til så mange dansere på brygga i Killingdalen. Foto: Berit Kleven.

Ingen falt i vannet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Søndagens bryggedans ved Gruvtjønna på Killingdalen ble en vellykket affære.

Tjønna eller rettere sagt de to tjønnene rett nedenfor Osbrakka på Killingdalen har gjennomgått store forandringer de siste årene. Tjønnene er demt opp slik at det i dag er ei større tjønn og området rundt er tilrettelagt for aktiviteter for både funksjonshemmede og funksjonsfriske.

Det er Østsida Utmarkslag som har gjort dette arbeidet og i dag finnes flere bålplasser, stier og til og med ei brygge på stedet. Rundt tjønna er det satt opp flere redningsbøyer som kan brukes om uhellet er ute.

Foreninga Bygdapreg hadde på forhånd varslet at de hadde gått til innkjøp av benker for utplassering ved tjønna og da Osbrakkas Venner hadde sitt årlige høstarrangement søndag, så ble det ordnet slik at overrekkelsen av benkene også ble gjort samme dag. I tillegg var det fiskekonkurranse med premiering av største fisk.

Jon Østeng Hov fra Bygdapreg har aldri vært på bryggedans i Ålen tidligere:

(Se bildegalleri lenger ned på siden)

 

Trude Gundersen fra Trondheim har i mange år hatt hytte lenger ned i Killingdalen. Hun og ektemannen hadde tatt turen til Gruvtjønna for å få med seg det som skjedde der:

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...