Nea Radio

Nea Radio

Ullmann og Bergman trakk fullt hus

FLOTT FORESTILLING: Marte Engebrigtsen spiller Anna som har fortrolige samtaler med blant andre Bjørn Skagestad spiller presten Jacob. Foto: Nils Kåre Nesvold Foto: Nils Kare Nesvold

Storstuggu har et omfattende vårprogram og Liv Ullmanns drama lokket til seg en fullsatt sal, også de som vanligvis ikke renner ned dørene på kulturhuset.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

En nesten fullsatt Storstuggu møtte lørdag kveld Ingmar Bergman og Liv Ullmann gjennom stykket "Fortrolige samtaler" der Bergman står for manus og Ullmann for regien.

Dramaet er basert på livshistorien til Ingmar Bergmans mor Anna. Med utgangspunkt i morens hemmelige dagbok og Bergmans egne dagbøker, har Liv Ullmann skapt et nytt manus for scene. Scenografien var minimalistisk på et svært stilfullt vis og ga stor plass til det mellommenneskelige.

Håndplukket skuespillerne

Skuespillerensemblet, som er håndplukket av Liv Ullmann, gjorde en formidabel innsats på scena der Marte Engebriktsen, som spiller moren Anna, personifiserte et menneskes ensomhet og kampen om å leve i sannhetens lys på et både vakkert og smertefullt vis.

Liv Ullmann selv har sagt at dette er en fortelling om en kvinnes hemmeligheter. Mest av alt handler det om hvem våre hemmeligheter gjør oss til. Gjennom sin regi belyser Ullmann de forskjellige roller et menneske spiller gjennom et helt liv - både egne roller og de roller som omgivelsene forventer av oss.

Fortrolige samtaler er scenekunst på livet løs, og ingen går uberørt fra dette stykket.

Storstuggu har et omfattende vårprogram og Liv Ullmans drama lokket til seg en fullsatt sal, også de som vanligvis ikke renner ned dørene på kulturhuset:

I innslaget hørte du Aina Aanerud, Marie Bakås og  Wenche Aunmo fra Røros.

 

 

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...