Nea Radio

Nea Radio

Sykkeltaxien på plass

TOSETER: Nå er den nye sykkeldrosja i Ålen tatt i bruk.

- Hurra! Vi har fått sykkeldrosje, sier Laila G. Kokkvoll.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Hurra! Vi har fått sykkeldrosje. Det sier Laila G. Kokkvoll ved Holtålen Frivilligsentral.

Fredag ble den nye sykkeldrosja i Ålen tatt i bruk. Frivilligsentralen har hatt innsamlingsaksjon for å kjøpe inn el-sykkel til bruk for pasienter ved omsorgssenteret, sykehjemmet og dagsenteret.

Frivilligsentralen har fått inn mer enn 50.000 kroner til å kjøpe sykkelen, og den ble tatt i bruk fredag. Pengene har frivilligsentralen fått fra Sanitetsforeninger i Ålen og Haltdalen, Bygdapreg, Bocciaklubben og pensjonistforeninger i Ålen og Haltdalen.

Alle som har gitt penger var invitert  til Frivilligsentralen fredag for å se og prøve sykkelen.

- Jeg ble kontaktet av Anita Engan, som er ergoterapeut og jobber ved dagsenteret, om ikke Frivilligsentralen kunne hjelpe til å skaffe el-sykkel til bruk for pasienter ved sykehjemmet, omsorgssenteret og dagsenteret. Jeg tenkte  at dette var en super idé og kastet meg rundt å skrev «tiggerbrev» til næringslivet og lag og foreninger i hele kommunen. Responsen var svært positiv og mange hadde lyst til å gi penger til sykkelkjøp, sier Laila G. Kokkvoll ved frivilligsentralen.

Hun ønsker å takke Ålen Sanitetsforening, Bygdapreg, Haltdalen Sanitetsforening, Haltdalen Pensjonistforening, Ålen Pensjonistforening, Ålen Bocciaklubb, Eidet Sanitetsforening, Jordsli Sanitetsforening, Samhold Sanitetsforening og Graftås Sanitetsforening for penger penger som gjorde dette mulig!

 - Nå blir det vind i håret og smil om munnen hele sommeren, sier Laila G. Kokkvoll.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...