Annonse
Nea Radio

Sykkeltaxien på plass

TOSETER: Nå er den nye sykkeldrosja i Ålen tatt i bruk.

- Hurra! Vi har fått sykkeldrosje, sier Laila G. Kokkvoll.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse
Annonse

- Hurra! Vi har fått sykkeldrosje. Det sier Laila G. Kokkvoll ved Holtålen Frivilligsentral.

Fredag ble den nye sykkeldrosja i Ålen tatt i bruk. Frivilligsentralen har hatt innsamlingsaksjon for å kjøpe inn el-sykkel til bruk for pasienter ved omsorgssenteret, sykehjemmet og dagsenteret.

Frivilligsentralen har fått inn mer enn 50.000 kroner til å kjøpe sykkelen, og den ble tatt i bruk fredag. Pengene har frivilligsentralen fått fra Sanitetsforeninger i Ålen og Haltdalen, Bygdapreg, Bocciaklubben og pensjonistforeninger i Ålen og Haltdalen.

Alle som har gitt penger var invitert  til Frivilligsentralen fredag for å se og prøve sykkelen.

- Jeg ble kontaktet av Anita Engan, som er ergoterapeut og jobber ved dagsenteret, om ikke Frivilligsentralen kunne hjelpe til å skaffe el-sykkel til bruk for pasienter ved sykehjemmet, omsorgssenteret og dagsenteret. Jeg tenkte  at dette var en super idé og kastet meg rundt å skrev «tiggerbrev» til næringslivet og lag og foreninger i hele kommunen. Responsen var svært positiv og mange hadde lyst til å gi penger til sykkelkjøp, sier Laila G. Kokkvoll ved frivilligsentralen.

Hun ønsker å takke Ålen Sanitetsforening, Bygdapreg, Haltdalen Sanitetsforening, Haltdalen Pensjonistforening, Ålen Pensjonistforening, Ålen Bocciaklubb, Eidet Sanitetsforening, Jordsli Sanitetsforening, Samhold Sanitetsforening og Graftås Sanitetsforening for penger penger som gjorde dette mulig!

 - Nå blir det vind i håret og smil om munnen hele sommeren, sier Laila G. Kokkvoll.