Nea Radio

Nea Radio

Disse skal representere Røros på Støren

Vilde Schwencke Johnsbråten og Oskar Tørres Lindstad er to av ungdommene som skal representere Røros fylkesmønstringa på Støren. Foto: Per Magne Moan.

Som vanlig en vanskelig jobb for juryen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Torsdagens UKM var imponerende på alle vis. Etter de siste justeringene av deltagertall, var det 218 påmeldte - innenfor kategoriene scene, utstilling, litteratur, film, arrangører, nettredaksjon og konferansierer. Målt i antall deltagere, er dermed Røros kommunes mønstring den aller største mønstringen i hele Sør-Trøndelag i år.

Vurderingskomiteen (juryen) hadde ingen lett oppgave med å velge ut ungdommer som skal få representere Røros Kommune ved fylkesmønstringen i Midtre Gauldal den 22.-24. april i år. Utvalget skal på best mulig vis vise frem bredde og mangfold i de kulturuttrykkene som ble vist frem. De har gjort et utvalg som dekker et vidt spekter - og det er hyggelig å kunne presentere disse bidragene:

De som skal representere Røros Kommune ved Fylkesmønstringen på Støren 22.-24. april, er:

SCENE:

1. Agendateatret (Klasserommet |sketsj)

2. Hauk Rennemo Hanslien (Master of beats | beatboxing)

3. Vilde Schwencke Johnsbråten og Oskar Tørres Lindstad (Why don't you do right | musikk)

4. Naitah Röse (Le Pavillon d'armide | ballett)

5. Madeleine Isabelle Dyrøy og Hallvard Løberg (Du får inte | musikk)

UTSTILLING:

1. Mår Martesønn (The globe)

2. Birk Ødegaard Schellenberg (Røros kirke i lego)

3. Øyvind Hånes og Jenny Auran (To nettsider av samme sak)

4. Ane Selboe Lein (Eye C you)

I tillegg er følgende deltagere valgt ut av UKM Røros Kommune, innenfor kategoriene ARRANGØR/NETTREDAKSJON:

1. Vetle Mathias Brekkan

2. John Kasper Bøhn

3. Arne Staverløkk

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...