Nea Radio

Nea Radio

Røros SV økte med 16 prosent

Christian Elgaaen og Lars Haltbrekken var gjester i Nea Radio mandag. Foto: Per Magne Moan.

Røros SV hadde 16 prosent medlemsvekst i 2016. Christian Elgaaen ble gjenvalg som leder på årsmøtet mandag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Røros SV hadde 16 prosent medlemsvekst i 2016. Christian Elgaaen ble gjenvalg som leder på årsmøtet mandag. 

Mandag kveld ble det holdt årsmøte i Røros SV. For øyeblikket har partiet 37 medlemmer i Røros. Årsmøtet sa seg godt fornøyd både med medlemsveksten og den politiske aktiviteten som har foregått i 2016.

Christian Elgaaen ble gjenvalgt som leder for Røros SV, og styret består ellers etter årsmøtet av Marianne Moseng Breigutu, Torfinn Rohde, Thorleif Thorsen og Berit Konstad Graftås.

Årsmøtet ble gjestet av stortingskandidat for Sør-Trøndelag SV, Lars Haltbrekken. Han holdt innledning om klima og miljø. Tidligere på dagen besøkte Haltbrekken ulike bedrifter på Røros.

- Jeg er veldig fornøyd med økningen i medlemmer vi har hatt det siste året. Det viser at flere ønsker å engasjere seg, og at mange synes SVs politikk er god, både lokalt og nasjonalt. Dette motiverer ekstra til fortsatt jobbing i 2017, der valget i september blir viktig. Røros SV skal bidra sterkt til at Lars Haltbrekken kommer på Stortinget, skriver Christian Elgaaen i en pressemelding.

Flere viktige saker har i 2016 blitt vedtatt med SV som ett av partiene i posisjon i Røros kommune. Her kan nevnes bosetting av det antallet flyktninger som kommunen får forespørsel om, oppstart av arbeid med klima- og miljøplan og fortsatt sommeråpne barnehager.

Årsmøtet vedtok en uttalelse om at Røros må bli en nullutslippskommune innen 2025. Lokalt arbeid med klima og miljø vil være svært viktig for Røros SV å følge opp i tiden framover.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...