Annonse
Nea Radio

Lars Monsen: - Alt er mulig

Hundekjører Amund Kokkvoll arrangerer foredragsserien "Fire Fantastiske Fredager". Først ut var eventyreren Lars Monsen. Foto: Nils Kåre Nesvold

- Tenk annerledes og sett høye mål! Da er alt mulig, sa eventyreren Lars Monsen i sitt foredrag på Røros fredag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

- Tenk annerledes og sett høye mål! Da er alt mulig, sa eventyreren Lars Monsen i sitt foredrag på Røros fredag. 

Hundekjører Amund Kokkvoll fra Røros skal i løpet av vinteren arrangere en foredragsserie under tittelen "Fire Fantastiske Fredager". Målet med foredragene er å gi deltakerne inspirasjon til å handle, endre og ta konsekvensene for å nå målene de har satt seg.

Amund Kokkvoll sa i forbindelse foredraget at han i vinter skal delta i Finnmarksløpet for første gang. I tillegg deltar Monsen og Kokkvoll med tre hundespann i Femundløpet neste år. I tillegg har både Monsen og Kokkvoll mål om å bli verdens beste hundekjørere og passere målstreken først i Iditarod i Alaska.

- Da må jeg tenke annerledes. Å kopiere andre hundekjørere er ingen vinneroppskrift. Men jeg må lære av feil og gjøre ting på min måte, sier Amund Kokkvoll til Nea Radio.

I sitt foredrag ga Lars Monsen næringslivet og andre interesserte gode råd på veien.

Budskapet til Monsen var at det er viktig å sette seg hårete mål og tørre å gå nye veier.

- Da er alt mulig, sa Monsen:

I innslaget hørte vi Amund Kokkvold og Lars Monsen.

Til de andre fredagene i serien "Fire Fantastiske Fredager" kommer Kjetil André Aamodt (11. november), Kjetil Kristoffersen (10. februar) og Hanne K. Rohde (21. april).

 

 

 

Annonse