Nea Radio

Nea Radio

Endelig ny reiselivssjef

NÅ HAR DE FUNNET NY SJEF: Frank Norvik, avtroppende sjef, Tove Martens, ny destinasjonssjef og styreleder Hilde Charlotte Solheim. Foto Elin Viken

Ny reisleivsdirektør

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Helt siden våren 2016 har det vært knyttet spenning til hvem som får jobben som ny reiselivssjef for Røros. Blant 22 søkere falt valget på  Tove Martens (46) som for lenge siden har vært guide på Røros.

- Jeg er stolt og motivert over å få lov å jobbe med å fremme en av Norges mest attraktive reiselivsdestinasjoner. Samtidig går jeg til jobben med stor ydmykhet. Røros er en sterk merkevare og har en stolt og lang historie som verdensarvsted og turistdestinasjon som vi må bygge videre på, sier Tove Martens.

- Jeg er vant vil å skape resultater gjennom samhandling mellom mennesker og bedrifter. En av mine viktigste oppgaver blir derfor å få til et tett og godt samarbeid med medlemmene og kommunene vi dekker. Jeg gleder meg til å ta fatt på den oppgaven, sier Tove R. Martens.

Tove vil fungere 50 prosent i stillingen som reiselivssjef i februar og er i gang 100 % fra 1. mars. Hun etterfølger Frank Norvik, som har vært konstituert i stillingen siden før sommeren.

Martens er 46 år og har reiselivserfaring fra Avis og Budget Bilutleie og Flytoget. Hun har internasjonal bakgrunn fra både studier og arbeid, primært fra Frankrike og Australia. Hun kommer til Røros fra stillingen som prosjektleder i RACGroup. Før det var hun HR- og kommunikasjonsansvarlig for Avis og Budget i Skandinavia i 10 år. På 90-tallet jobbet hun for Destinasjon Røros som guide på Røros og vikarierte som omvisningsleder. Hun var også prosjektkoordinator for Grenseløs flyplass på Røros.

Familien som består av en ett årig Flat Golden retriever tispe blir med på flyttelasset til Glåmos.

Ivrig gjest på Røros

- Jeg har hatt tilknytning til Rørosregionen hele livet gjennom familiens feriested på Glåmos og bruker mye av min fritid her. Å bo og jobbe på et sted jeg kjenner så godt og er så glad i er en drøm som går i oppfyllelse, sier Martens.

Styreleder Hilde Charlotte Solheim er godt fornøyd med rekrutteringen og beskriver den nye reiselivssjefen som en leder på et høyt profesjonelt og faglig nivå.

- Tove har forretnings-, organisasjons- og menneskeforståelse på et høyt nivå. Hun har bred erfaring fra krevende oppgaver knyttet til utvikling, vekst og omstillingsarbeid og er vant til jobbe med tøffe resultatkrav. Hun har også god innsikt i reiselivet og kjærlighet og engasjement for Røros, sier Solheim.

- Reiselivet i Røros og Nord-Østerdalen har allerede en unik posisjon innenfor kulturarv, naturbaserte aktiviteter og lokalmat. Mens Røros er en sterk merkevare med et blomstrende reiseliv, dekker Destinasjon Røros en stor geografisk region med ulik status og forskjellige behov. Tove er rett person til å identifisere og jobbe mot felles mål for framtiden i nært samarbeid med våre medlemmer, sier Hilde Charlotte Solheim.

- Vi må også komme på høyde med Visit Trondheim og andre destinajonsselskaper som er gode på digital markedsføring og digitale analyser. Disse destinasjonene vet til enhver tid hvordan folk bruker deres digitale flater.

- Jeg har dannet meg et godt bilde over hva som er viktig for Destinasjonen og hvilke virkemidler vi må bruke, legger den nye destinasjonssjefen, Tove Martens til.

 

- Vi har fått tak i en dyktig leder og noen som har sitt hjerte på Røros, sier  styreleder Hilde Charlotte Solheim.

 

 

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...