Annonse
Nea Radio

BOS i storslag og stor stemning på lanseringskonsert

I STORSLAG: Bergstadens Old Stars var i storslag under lanseringen av sin nye CD lørdag kveld. Foto: Tom Erik Sørensen, NRK

Lørdag kveld lanserte Bergstaden Old Stars (BOS) sitt nye album "Farende fant" på Bergstadens Hotel for 200 frammøtte.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse
Annonse

Lørdag kveld lanserte Bergstaden Old Stars (BOS) sitt nye album "Farende fant" på Bergstadens Hotel for 200 frammøtte.

BOS holdt en minikonsert med smakebiter fra den nye plata, og det var god stemning og fin respons fra publikum. BOS var i storslag og koste seg med å presentere sitt nye materiale. Etter presentasjonen av den nye plata, ga BOS publikum ekstra valuta for pengene med tidligere utgitt musikk. 

Tittelen "Farende fant" viser til Arnfinn Strømmevolds tur rundt om i verden i 1978-1979. Plata er på mange måter et historisk tilbakeblikk på hvordan situasjonen var i en del land for nesten 40 år siden, blant annet i Iran og Afghanistan.

Alle tekstene og melodiene er skrevet av Arnfinn Strømmevold, mens Arnt Erik Bukkvold og Bergstaden Old Stars står for arrangementene. Innspillingen er gjort i Larsville Studio i Stugudal, og under lanseringen lørdag kveld fikk Lars Lien skryt for produksjonen.

Variert og god

Undertegnede har hørt hele plata. Den holder høy kvalitet og er en helhetlig og spennende historie fortalt av Arnfinn Strømmevold. Det er høy kvalitet både på tekster, arrangementer, samspill og teknisk kvalitet. I tillegg bidrar Olav Luksengård Mjelva på fele og Roar Øien på steelgitar til prikken over i-en.  "Farende fant" er det mest gjennomarbeidede og beste produktet Bergstaden Old Stars har gitt ut.

Arnfinn Strømmevold er sjøl godt fornøyd med plata. Hør intervju med Strømmevold og smakebiter fra plata: (Flere bilder under reportasjen)