Nea Radio

Nea Radio

BOS i storslag og stor stemning på lanseringskonsert

I STORSLAG: Bergstadens Old Stars var i storslag under lanseringen av sin nye CD lørdag kveld. Foto: Tom Erik Sørensen, NRK

Lørdag kveld lanserte Bergstaden Old Stars (BOS) sitt nye album "Farende fant" på Bergstadens Hotel for 200 frammøtte.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag kveld lanserte Bergstaden Old Stars (BOS) sitt nye album "Farende fant" på Bergstadens Hotel for 200 frammøtte.

BOS holdt en minikonsert med smakebiter fra den nye plata, og det var god stemning og fin respons fra publikum. BOS var i storslag og koste seg med å presentere sitt nye materiale. Etter presentasjonen av den nye plata, ga BOS publikum ekstra valuta for pengene med tidligere utgitt musikk. 

Tittelen "Farende fant" viser til Arnfinn Strømmevolds tur rundt om i verden i 1978-1979. Plata er på mange måter et historisk tilbakeblikk på hvordan situasjonen var i en del land for nesten 40 år siden, blant annet i Iran og Afghanistan.

Alle tekstene og melodiene er skrevet av Arnfinn Strømmevold, mens Arnt Erik Bukkvold og Bergstaden Old Stars står for arrangementene. Innspillingen er gjort i Larsville Studio i Stugudal, og under lanseringen lørdag kveld fikk Lars Lien skryt for produksjonen.

Variert og god

Undertegnede har hørt hele plata. Den holder høy kvalitet og er en helhetlig og spennende historie fortalt av Arnfinn Strømmevold. Det er høy kvalitet både på tekster, arrangementer, samspill og teknisk kvalitet. I tillegg bidrar Olav Luksengård Mjelva på fele og Roar Øien på steelgitar til prikken over i-en.  "Farende fant" er det mest gjennomarbeidede og beste produktet Bergstaden Old Stars har gitt ut.

Arnfinn Strømmevold er sjøl godt fornøyd med plata. Hør intervju med Strømmevold og smakebiter fra plata: (Flere bilder under reportasjen)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...