Annonse
Nea Radio

Berlinfilharmonikernes egne groupies

UTESTENGT: Bodil Moseng, Sigrun Selbo, Ann Kristin Rødal og Alfhild Myre tok ikke sjansen på at Berlinerfilharmonien noen sinne skulle komme til Røros. De tok saken i egne hender og reiste til Berlin. Men til konserten i Bergstadens Ziir ble de uten billetter. Foto: Marit Manfredsdotter.

Med billett og tyskt konsertprogram inntakt, kan kvartetten bare konstantere at de sannsynligvis går glipp av musikkgigantene på hjemmeplan. En litt kip virklighet for de klassiske groupiene fra Røros-regionen

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Den 1. mai kommer et av verdens fremste klassiske orkestre, Berlinerfilharmonikerne, til Røros for å holde konsert i Bergstadens Ziir. Billettene til arrangementet ble utsolg tvert - til fire kvinners store fortvilelse.

Alfhild Myre, Sigrun Selbo, Ann Kristin Rødal og Bodil Moseng tok turen til Berlin for tre år siden kun for å høre den verdensberømte filharmonien. Ikke hadde de den gangen tenkt at orkesteret skulle lande rett utenfor deres egen dør.

- Det var over en enkel middag på Skanckebua vi ble enige om å bestille en reise til Berlin for å lytte til Berlinerfilharmonien i deres eget hus. Det var i 2013, forteller Ann Kristin Rødal, turens reiseleder.

Tre år senere, med billett og tyskt konsertprogram inntakt, kan kvartetten bare konstantere at de sannsynligvis går glipp av musikkgigantene på hjemmeplan. En litt kip virklighet for de klassiske groupiene fra Røros-regionen:

Annonse