Annonse
Nea Radio

Arne Nævra: - Jon Ø. Hov var og er et forbilde

ET FORBILDE: - Naturfotograf Jon Østeng Hov var og er et forbilde for meg, sa Arne Nævra under naturkvelden i Rallaren i Ålen. Foto: Nils Kåre Nesvold.

- Jeg så opp til Jon Østeng Hov som naturfotograf og ble svært inspirert, sa en av Nordens mest kjente naturfotografer og filmskapere, Arne Nævra, på naturkvelden i Ålen lørdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

- Jon Østeng Hov var og er et idol - en jeg har sett opp til som naturfotograf. Det sa Arne Nevra Nævra under naturkvelden i Rallaren i Hovet lørdag kveld.

Arne Nævra er kjent som en av de mest kjente naturfotografene og naturfilmskaperne i Norden. Nævra kåserte og viste spektakulære levende naturbilder.

- Jon Østeng Hov har vært villmarksfotografen i Norge og jeg ble svært inspirert av ham, sier Nevra.

Få møtte opp

Mange har savnet den kjente villmarkskvelden som var svært populær  i Ålen i mange år. Bygdepreg ønsket å gjenskape litt av villmarkskvelden, men kun 55 løste billett i Rallaren lørdag kveld.

Jon Østeng Hov sier han er svært skuffet.

Jon Østeng Hov og Trond Arnesen. Foto: Nils Kåre Nesvold

- Folk gikk glipp av en fantastisk kveld.  Nå må vi i Bygdapreg ha en diskusjon om det er noen vits i at vi legger ned så mye arbeid for å underholde ålbyggene, sier Østeng Hov.

I tillegg til Arne Nevra, hadde biolog Trond Arnesen et spennende foredrag om fjellets blomster krydret med flotte bilder og dikt.

I tillegg deltok visegruppa Røst med sanger knyttet til naturen og fjellet.

Hør intervju med Jon Østeng Hov og Arne Nevra: