Nea Radio

Arne Nævra: - Jon Ø. Hov var og er et forbilde

ET FORBILDE: - Naturfotograf Jon Østeng Hov var og er et forbilde for meg, sa Arne Nævra under naturkvelden i Rallaren i Ålen. Foto: Nils Kåre Nesvold.

- Jeg så opp til Jon Østeng Hov som naturfotograf og ble svært inspirert, sa en av Nordens mest kjente naturfotografer og filmskapere, Arne Nævra, på naturkvelden i Ålen lørdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Jon Østeng Hov var og er et idol - en jeg har sett opp til som naturfotograf. Det sa Arne Nevra Nævra under naturkvelden i Rallaren i Hovet lørdag kveld.

Arne Nævra er kjent som en av de mest kjente naturfotografene og naturfilmskaperne i Norden. Nævra kåserte og viste spektakulære levende naturbilder.

- Jon Østeng Hov har vært villmarksfotografen i Norge og jeg ble svært inspirert av ham, sier Nevra.

Få møtte opp

Mange har savnet den kjente villmarkskvelden som var svært populær  i Ålen i mange år. Bygdepreg ønsket å gjenskape litt av villmarkskvelden, men kun 55 løste billett i Rallaren lørdag kveld.

Jon Østeng Hov sier han er svært skuffet.

Jon Østeng Hov og Trond Arnesen. Foto: Nils Kåre Nesvold

- Folk gikk glipp av en fantastisk kveld.  Nå må vi i Bygdapreg ha en diskusjon om det er noen vits i at vi legger ned så mye arbeid for å underholde ålbyggene, sier Østeng Hov.

I tillegg til Arne Nevra, hadde biolog Trond Arnesen et spennende foredrag om fjellets blomster krydret med flotte bilder og dikt.

I tillegg deltok visegruppa Røst med sanger knyttet til naturen og fjellet.

Hør intervju med Jon Østeng Hov og Arne Nevra:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...