Nea Radio

Nea Radio

Allak'en åpnet i nye lokaler

Rebecka Johnsson Hov (til venstre) og Tuva Tamlagsrønning Berg er glade for at Allak'en endelig er på plass i nye lokler. Foto: Per Magne Moan

Nå trenger Holtålen kommune hjelp til nytt navn på bygget.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Tirsdag kveld var det endelig åpning av den nyoppussede ungdomsklubben, Allak'en i Ålen. Siden flommen i 2011 har klubben holdt til i Hov Skole, i påvente av nytt lokale. Og nå, fire og et halvt år senere er dette en realitet.

Det er den gamle barnehagen i Ålen som er pusset opp til formålet og etter hvert skal også andre virksomheter flytte inn i de romslige lokalene. Allak'en holder til i en del av bygget, mens Frivilligsentralen og Fjellstyrekontoret skal inn i en annen del. I tillegg kommer pensjonistene til å benytte en del av bygningen.

Kulturkonsulent Siri Hegseth har fått hjelp av lærling Tonje Strømsvik til å ha oppsynet med de unge klubberne.

På åpningsdagen var ikke alt helt på plass ennå. Det manglet fremdeles noen datamaskiner på datarommet, men biljard, x-box, bordtennis og mye annet var klart til bruk. Og ungdommen strømmet til de nye lokalene.

Rebecka Johnsson Hov (13) og Tuva Tamlagsrønning Berg (13) er begge ivrige klubbere og glade for at Allak'en nå endelig kan åpne i nye og egne lokaler: (Les mer og se bilder lenger ned på siden)

 

Kulturkonsulent Siri Hegseth har hovedansvaret på klubbkveldene og også hun er veldig glad over å kunne flytte inn i egne lokaler igjen:

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...