Nea Radio

Lokket bilinteresserte til Stjørdalshallen

Full hall: Det ble fort folksomt da Stjørdal Motorshow åpnet dørene i Stjørdalshallen i helga. Foto: Anette Fossmo

Publikum strømmet til da Stjørdal motorshow åpnet dørene for første gang i helga.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Etter flere måneder med planlegging kan han endelig se resultatet. Nå håper arrangør Kenneth Hansen at Stjørdal Motorshow kan bli et årlig arrangement.

– Vi har jobbet i fem måneder for å få dette opp å stå, sier Hansen.

– Når vi ser at så mange kommer for å oppleve utstillingen, får vi tro på at det skal kunne gå an å gjøre dette flere ganger. Folket bak utstillingen har personlig ringt opp hver enkelt av utstillerne for å overbevise dem om å stille opp.

– Det har jo tatt tid, men har så absolutt vært verdt det, smiler han.

Saken fortsetter etter lydklippet

Foto: Anette Fossmo

Eneste høna i flokken

En av utstillerne er Ann Mari Fossen, som driver med drifting. Bilen er bygd slik at den kan brukes som både utstillingsbil og som banebil.

– Dette er en fin måte å få vist fram det man har brukt mange timer på å bygge og sette sammen. I tillegg er det en god mulighet til å treffe folk innen bilmiljøet, sier Ann Mari Fossen, og legger til at et slikt arrangement skaper samhold.

– Jeg tror jeg er eneste høna i flokken i dag, men det begynner faktisk å bli mange damer som driver med bil, både i utstilling og motorsport.

Lekkert: En overflod av lekre doninger i Stjørdalshallen gjorde selv den mest kresne bilentusiast tilfreds. Foto: Anette Fossmo

Bil skaper engasjement

Hansen forteller at bilinteressen blant folk er stor stor og at det gjelder både barn og voksne. Han får støtte av Ann Mari Fossen.

– Du vet, det er mange som hadde bilplakater på veggen på gutte- og jenterommet da de var små og det er disse bilene de kan se her i dag.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...