Nea Radio

Pangstart for ny sportsbar:

Fotball, flatskjerm og øl til folket

Ny bar: Stjørdal Sportsbar og Restaurant er et faktum og den første helga i drift har vist seg å være en suksess. På bardisken flommer det over av blomster og lykkeønskninger til Delshad Mahmoud, som har drømt om å åpne denne baren i over to år. Foto: Anne Gundersen

Dalshad Mahmoud står bak det siste tilskuddet til restaurantnæringen i Stjørdal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Søndag ettermiddag er det travelt hos Stjørdal Sportsbar og Restaurant. Dørene åpnet fredag, og publikum strømmer til i hopetall.

– Jeg er litt stolt av meg selv, sier Delshad Mahmoud. Han har nesten mistet stemmen etter den hektiske helga han har bak seg.

Han tok en sjanse midt i koronatiden og satset alt på å realisere drømmen han har jobbet mot i over to år og er glad for at gjestene ser ut for å like det de ser.

– Det er den tilliten jeg har til sportssupporterne som gjør at jeg våger dette, sier Delshad som tidligere har drevet pub med god omsetning.

I de lekre og nyoppussede lokalene sitter gjestene og spiser, tar seg en øl og ser på en av de mange storskjermene som viser VM-kamp. Det er noe med stemningen som gir følelsen av at du nesten kunne ha vært hvor som helst i Europa.

– Jeg tror ikke det er så veldig mange steder som dette i Norge. Det er mer mer vanlig lengre sørover, sier Delshad.

Han har fått hjelp til pangstarten av at VM i fotball startet fredag.

– Ja, dette er god timing. I tillegg åpnet Stjørdal for servering av alkohol til klokka 24.00 på fredag, så alt dette hjelper.

Han flyttet fra Trondheim til Stjørdal da ombyggingen av lokalet startet i november. Nå når det står ferdig, kan han by på tre avdelinger; en for sport på storskjerm, en for mat og drikke og en avdeling for aktivitet.

I tillegg finnes en Bamses avdeling.

– Bamses avdeling er litt nostalgisk. Gamle Bamses pub gikk som kjent konkurs, men vi tar vare på minnet og dette er en hyllest, sier Delshad og må fortsette serveringen mens stadig flere gjester finner veien til Stjørdals nyeste restaurant.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...