Annonse
Nea Radio

Ranheim med tremålsseier i Kristiansund

Ranheim kunne juble over komfortabel 0-3 seier mot Kristiansund. Foto: Henrik Einangshaug

Svein Maalens mannskap tok lørdag ettermiddag turen til Kristiansund stadion for første treningskamp denne sesongen, og vant kampen komfortabelt 0-3.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 17.04.2021 kl 18:12

Annonse

Etter flere måneder uten kamper, er fotballen i gang igjen denne helgen.
Lørdag ettermiddag tok Eliteserie-laget Kristiansund i mot OBOS-liga laget Ranheim, en kamp som gjestene fra Trondheim var best i fra start til slutt.

Nysignering med mål

Begge lagene var på fra start, og kom begge til flere sjanser tidlig i kampen. I de først ti minuttene av kampen hadde Ranheim flere sjanser, både ved Reginiussen og Kvande, men ingen av de klarte å sette ballen i mål.

Etter cirka halvtimen spilt skulle omsider kampens første scoring komme. Tromsdal spilte ballen videre til Marcus Johansen Mehnert, som enkelt satte ballen forbi KBKs målvakt Sean McDermott. Johansen Mehnert fikk med det sitt første mål i Ranheim drakta, etter at han ble hentet fra Brann i forkant av denne sesongen.
Kristiansund fikk en god sjanse før pause til å utligne, men det var gjestene fra Trondheim som kunne gå i garderoben med ledelse.

Komfortabel 0-3 seier

Det var ikke bare Johansen Mehnert som lørdag scoret sitt første mål i Ranheim drakta.
20 minutter ut i 2. omgang var det den utlånte spilleren fra Bodø/Glimt, stjørdalingen Elias Hoff Melkersen, sin tur til å score. Etter et flott veggspill med Adrian Bartell, doblet stjørdalingen gjestenes ledelse.

Ni minutter før slutt var det en annen stjørdaling som skulle bidra til mål. Robert Williams sentret ballen fint inn til Michael Karlsen, som satte ballen i mål.

Flere mål ble det ikke, og Ranheim tok en komfortabel 0-3 seier i Kristiansund.

Onsdag er det ny treningskamp for Maalens mannskap, da venter Åge Hareide og Rosenborg.

Nøkkelord

Annonse