Nea Radio

Horneland ferdig i RBK

Ferdig i RBK: Eirik Horneland hadde det travelt da han gikk ut av brakka like før klokken 01.00 natt til fredag. RBK bekrefter at han er ferdig i klubben. Foto: Runar Kjøsen

Natt til fredag satt Rosenborg-ledelsen i krisemøte på brakka. Nå er Horneland ferdig som trener i klubben.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 26.06.2020 kl 10:51

Rosenborg Ballklubb bekrefter i en pressemelding natt til fredag at hovedtrener Eirik Horneland er ferdig i klubben. Pressemeldingen kom i det de avsluttet krisemøtet på brakka.

Like før klokken 01.00 forlot en ordknapp Eirik Horneland brakka.

- Det kommer pressemelding, sa Horneland før han hastet seg inn i bilen. På tur inn i bilen fikk han spørsmål om han var ferdig som trener i klubben, uten at han ønsket å svare på dette.

I samme sekund kom også styreleder Ivar Koteng ut av døra, heller ikke han ville si noe annet enn at en pressemelding var på vei.

- Jeg skal hjem og legge meg nå, sa Koteng i det han satte seg på sykkelen og tråkket i vei.

Økende press

Det har vært en tung sesongstart for Eirik Hornelands menn, og lenge har det vært en mørk skygge over treneren fra Haugesund.

Etter tapet på hjemmebane mot Bodø-Glimt (3-2) torsdag kveld, nektet Eirik Horneland å prate med pressekorpset.

Presset på Horneland har økt betraktelig etter de tre første serierundene, og bedre ble det ikke etter tapet mot Glimt torsdag.

Nå starter jakten på hans etterfølger.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...