Nea Radio

UKM Malvik:

Kreative krefter i sving

På lørdag fikk unge artister, musikere, kunstnere og dansere for å nevne noen, mulighet til å vise seg frem da UKM ble arrangert på Bruket Kulturhus i Malvik.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Det handler om å få venner som liker det samme som deg, det handler om å vise seg frem med kunst, matlaging, videospill, stå på scenen, å arrangere og å bli en del av noe.

Estela Andreetta har nettopp stått på scenen og fremført en sang hun selv har skrevet. For henne har UKM blitt en årlig hendelse å se frem til.

– Jeg har deltatt på UKM hvert år siden jeg var 13, og nå er jeg 20. Nå har det nesten blitt tradisjon, men da jeg begynte å delta var det fordi jeg hadde lyst til å ha en arena, som ikke var så skummel, for å vise frem hva jeg likte å holde på med, forteller hun.

Saken fortsetter under lydfila:

Ønsker flere unge

Estela mener UKM er utrolig viktig for lokalsamfunnet og roser arrangementet opp i skyene, men hun etterlyser mer fokus.

– Dessverre er det mye mindre nå enn det har vært før, så vi prøver å mobilisere enda mer og få med flere og yngre folk til å melde seg på.

Et «feelgood» event

Askil Arestøl har vært koordinator for UKM i Malvik i to år, og han sier det vises på ungdommen hvor positivt dette er.

– Det er veldig gøy, helt fantastisk. Det er så mange kreative sjeler i form av scene og kunst, det er arrangører, og de frivillige som bare kommer og spør om de kan bli med. Det er alle de som driver hele opplegget, sier han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...