ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Koronatiltak:

Kr.273.000,- til Selbu kommune

Foto: Inga Petrine Grøtte

Rådgiver Ingrid Rolseth Holt kan informere om det nå er kommet en ny kommunal kompensasjonsordning for lokale virksomheter som er rammet av koronatiltak!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Vi har i denne tredje runden fått 273.000,- som skal fordeles og bedrifter kan søke selv om de har fått lignende midler tidligere.

Målsetting

Målsettingen med tilskuddet er å sette kommunene raskt i stand til å avhjelpe situasjonen for lokale virksomheter som er særlig hardt rammet av lokale eller nasjonale smitteverntiltak. Ordningen skal også fungere som en kommunal ventilordning, for å kompensere lokale virksomheter som har falt helt eller delvis utenfor de generelle kompensasjonsordningene.

Tilskuddet skal brukes på tiltak som er rammet av smitteverntiltak. Dette gjelder særlig støtte som kompenserer lokale virksomheters kostnader eller tap som følge av smitteverntiltak og nedstengning.

Det er fra departementet gitt kommunene betydelig frihet til å tilpasse hva slags virksomheter de kan støtte, avhengig av den lokale situasjonen.

Søkte du midler i forrige runde av kommunal kompensasjonsordning, må nå du sende inn søknad på nytt for å bli med i denne runden.

Søknaden sendes inn via regionalforvaltning.no. med frist 15.september 2021.

Søk via denne siden:

https://regionalforvaltning.no/Startside/Velkommen.aspx?

ANNONSE