Nea Radio

Korpsene feirer med flashmob

Flashmob: Lørdag vil Harladreina og Kvislabakken Skolekorps, sammen med Halsen Musikkorps, overraske publikum på Torgkvartalet, forteller Unni Raaen Nysæther. Foto: Anne Gundersen

Lørdag blir det flashmob på Torgkvartalet i Stjørdal, som et ledd i markeringen av Musikkorpsenes år 2018.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag klokka 12.00 er det duket for en spesiell opplevelse på Torkvartalet i Stjørdal. Da blir det nemlig flashmob, en plutselig konsert der de forskjellige utøverne dukker opp på tilsynelatende tilfeldige steder rundt om kring blant publikum. Det er Haraldreina og Kvislabakken Musikkorps, sammen med Halsen Skolekorps som skal stå for overraskelsen.

– Ja, nå blir det jo ikke helt hemmelig lenger, når jeg snakker om det her, ler leder for Haraldreina og Kvislabakken Musikkorps, Unni Raaen Nysæther.

– Men artig blir det, likevel.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

100 år

Det er Haraldreina og Kvislabakken musikkorps som dukker opp, sammen med Halsen skolekorps.

– Det kalles Nasjonal Flashmob og det betyr at 100 korps over hele landet gjør det samme, nøyaktig klokka 12.00 på lørdag, forklarer Raaen Nysæther.

– Dagen er et ledd i markeringen av Musikkorpsenes år. Musikkorpsenes år ferier at musikkorpsforbundet er 100 år i år.

– Vi setter fokus på korpsbevegelsen gjennom hele året og du kan trygt si at korpsene er godt synlige i 2018.

Likt for alle

Unni Raaen Nysæther har selv spilt i korps og har nå barn som spiller.

– Det som er så flott med korpsbevegelsen er at dette er for både gutter og jenter i alle aldre. Det blir en fin miks av mennesker. Og her er det plass til alle. Ingen blir satt på reservebenken.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...