Nea Radio

Korps i Olavshallen

VEL BLÅST! Trøndersk mesterskap i korps ble arrangert i Olavshallen søndag. Byåsen skolekorps (bildet) vant klassen for skolekorps. Foto: Grete Thobroe / NRK

Vel blåst! Trøndersk mesterskap for korps ble arrangert i Olavshallen søndag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.02.2019 kl 14:32

Musikkforeningen Nidarholm ble trønderske mestere for voksenkorps og Byåsen skolemusikkorps for skolekorps da Trøndersk Mesterskap i korps ble arrangert i Olavshallen søndag.

Mesterskapet ble arrangert som en konsertkonkurranse der hvert korps fikk spille et fritt valgt program.
Det ble også arrangert en egen klasse for aspirant og juniorkorpsene og i tillegg var Aspirantfabrikken på Royal Garden med Jan Magne Førde populær.

Det ble konkurrert i felles klasse for brass og janitsjar, fordelt på tre divisjoner i tillegg til aspirantklassen og åpen klasse.

Selbu skolekorps

Selbu skolekorps gjorde det meget bra på TM i går. De oppnådde femteplass av 18 korps i 3.divisjon på første forsøk ! 14 meget flinke hovedkorpsmusikere som gjorde sitt ytterste!

- I tillegg hadde vi med fem aspiranter på aspirantfabrikken ledet av Jan Magne Førde og Even Lothe. Aspirantfabrikken fikk æren av å åpne festkonserten sammen med Trøndelag Ungdomskorps!
for Selbu skolekorps, Liv Bang Nilen, leder i Selbu skolekorps.

Resultater:

Resultatliste – TM for voksenkorps 2019
https://12rtnf1rcvbw40olyu2hwnu9-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2018/06/Resultatliste-TM-for-voksenkorps-2019.pdf

Resultatliste – TM for skolekorps 2019
https://12rtnf1rcvbw40olyu2hwnu9-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2018/06/Resultatliste-TM-for-skolekorps-2019.pdf

Resultatliste – TM for aspirant – juniorkorps 2019
https://12rtnf1rcvbw40olyu2hwnu9-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2018/06/Resultatliste-TM-for-aspirant-juniorkorps-2019.pdf

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...