Nea Radio

Koronaoppfordring fra politiet

Foto: Politiet

– Ikke la oss i politiet bruke unødig tid på å opprette mange straffesaker for brudd på smittevernregelverket. Vi har så mye annet å gjøre.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Mandag kveld, stod følgende melding å lese på politiet i Trøndelag sine facebooksider.

Kjære innbyggere i Trøndelag

Ikke sett egne behov først.

Vår innstendige oppfordring er derfor: Følg helsemyndighetenes råd og pålegg! Ikke sett egne behov foran fellesskapets.

Ikke la oss i politiet bruke unødig tid på å opprette mange straffesaker for brudd på smittevernregelverket. Vi har så mye annet å gjøre.

Vi skal i denne krevende situasjonen likevel bidra til befolkningens trygghet.

Vi sikrer våre grenseoverganger i godt samarbeid med HV, og fremdeles er vi i stand til å etterforske kriminalitet.

I helgen var det fint vær i Trøndelag som gjorde at mange ønsket å være ute. Vi så også at det førte til store ansamlinger av mennesker. Det er i strid med helsemyndighetenes anbefalinger. Det gir økt risiko for smitte og bekymring for mange.

Et godt råd fra oss er: "Opptre som om dere er smittet selv istedenfor å opptre som alle andre kan være smittet". Det vil bidra til at hver og en av dere tar langt flere forhåndsregler og smittevernhensyn for å bekjempe viruset.

Politiet har et grunnleggende prinsipp om å forsøke å gi råd og veiledning før vi eventuelt gir pålegg eller straff. Det er gjort med ett mål for øye: smittereduksjon.

Denne krisen går over. Når det skjer, skal vi som samfunn og mennesker se oss tilbake. Da bør vi konkludere med at vi kom oss gjennom den ved å ha vist medmenneskelighet, klokskap, tillit til myndighetene og hverandre ????

Beste hilsen fra Politiet i Trøndelag????‍♀️

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...