Annonse
Nea Radio

Korona:

Nea Radio har iverksatt beredskapsradio

Nea Radio har etablert beredskapsradio, og vil ha ekstra nyhetsoppdateringer på nett og radio. Viktige meldinger fra kommune og fylke vil bli videregitt. Foto: Ola Dragmyrhaug

Nea Radio etablerte i går nyhetsvakt på nett og radio som beredskapsradio for kommuner og fylke.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Nea Radio har innført beredskapsradio og utvidet vaktordningen i forbindelse med koronasituasjonen vi står oppe i. Vi har også iverksatt strengere interne rutiner for å skjerme ansatte for smitte.

For besøkende betyr dette at alle kontorer er stengt. Alle henvendelser skal gjøres pr telefon, enten det gjelder redaksjonelle henvendelser, annonsebestillinger eller andre henvendelser skal telefonnr 73 81 74 00 / 72 41 44 00 brukes for å komme i kontakt med oss. Det kan også sendes mail med din henvendelse til post@nearadio.no.

For gjester som skal være med i sendingene våre betyr det at alle vil bli intervjuet via telefon eller andre digitale oppkoblinger. Unntaket for dette er offentlige myndigheter og representanter fra kommuner og fylke som kommer med informasjon til befolkningen.

For lyttere skal radioen gi et større tilbud enn normalt, både på nettavis og på radio. All lokal informasjon fra kommunale myndigheter som har meldt inn dette til Nea Radio vil bli formidlet videre så raskt som mulig. I tillegg er Nea Radio beredskapsradio gjennom en samarbeidsavtale med NRK og Statsministerens kontor. Hører du meldinga "viktig melding lytt på radio", vil meldingene også bli gitt utover Nea Radios eter.

Det vurderes fortløpende utvidelser av nyhetstilbudet på radio, noe som betyr at alle viktige meldinger også blir gitt utover eteren. Den vanlige to minutters nyhetsmeldingen på hel (og halvslag mellom 06 og 10) vil bli utvidet etter behov. I tillegg kan du forvente nyhetsoppdateringer også på helg, dersom det skulle vise seg å være nødvendig.

Vi høres på DAB i store deler av Midt-Norge.
Vi høres på appen Radioplayer, samt på nettradio og via www.nearadio.no

FM frekvenser i Midt-Norge:
FM 87.8: Stjørdal og ved store deler av Trondheimsfjorden
FM 94.1: Brekken
FM 98.5: Meråker
FM 100,3: Selbu sentrum
FM 102,0: Stugudal
FM 103,4: Innbygda, Tømra.
FM 104,0: Selbu, Selbustrand, Tydal og Flora
FM 106,5: Selbu
FM 103,5: Røros Sentrum
FM 104,7: Røros
FM 107,5: Ålen sentrum
FM 105,1: Hessdalen og Ålen
FM 103,1: Haltdalen

Nøkkelord

Annonse