Nea Radio

Korona:

Nea Radio har iverksatt beredskapsradio

Nea Radio har etablert beredskapsradio, og vil ha ekstra nyhetsoppdateringer på nett og radio. Viktige meldinger fra kommune og fylke vil bli videregitt. Foto: Ola Dragmyrhaug

Nea Radio etablerte i går nyhetsvakt på nett og radio som beredskapsradio for kommuner og fylke.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Nea Radio har innført beredskapsradio og utvidet vaktordningen i forbindelse med koronasituasjonen vi står oppe i. Vi har også iverksatt strengere interne rutiner for å skjerme ansatte for smitte.

For besøkende betyr dette at alle kontorer er stengt. Alle henvendelser skal gjøres pr telefon, enten det gjelder redaksjonelle henvendelser, annonsebestillinger eller andre henvendelser skal telefonnr 73 81 74 00 / 72 41 44 00 brukes for å komme i kontakt med oss. Det kan også sendes mail med din henvendelse til post@nearadio.no.

For gjester som skal være med i sendingene våre betyr det at alle vil bli intervjuet via telefon eller andre digitale oppkoblinger. Unntaket for dette er offentlige myndigheter og representanter fra kommuner og fylke som kommer med informasjon til befolkningen.

For lyttere skal radioen gi et større tilbud enn normalt, både på nettavis og på radio. All lokal informasjon fra kommunale myndigheter som har meldt inn dette til Nea Radio vil bli formidlet videre så raskt som mulig. I tillegg er Nea Radio beredskapsradio gjennom en samarbeidsavtale med NRK og Statsministerens kontor. Hører du meldinga "viktig melding lytt på radio", vil meldingene også bli gitt utover Nea Radios eter.

Det vurderes fortløpende utvidelser av nyhetstilbudet på radio, noe som betyr at alle viktige meldinger også blir gitt utover eteren. Den vanlige to minutters nyhetsmeldingen på hel (og halvslag mellom 06 og 10) vil bli utvidet etter behov. I tillegg kan du forvente nyhetsoppdateringer også på helg, dersom det skulle vise seg å være nødvendig.

Vi høres på DAB i store deler av Midt-Norge.
Vi høres på appen Radioplayer, samt på nettradio og via www.nearadio.no

FM frekvenser i Midt-Norge:
FM 87.8: Stjørdal og ved store deler av Trondheimsfjorden
FM 94.1: Brekken
FM 98.5: Meråker
FM 100,3: Selbu sentrum
FM 102,0: Stugudal
FM 103,4: Innbygda, Tømra.
FM 104,0: Selbu, Selbustrand, Tydal og Flora
FM 106,5: Selbu
FM 103,5: Røros Sentrum
FM 104,7: Røros
FM 107,5: Ålen sentrum
FM 105,1: Hessdalen og Ålen
FM 103,1: Haltdalen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...