ANNONSE
Annonse

Kontorstoler fra Røros vises frem på designmesse i Milano

Flokk skal lansere stolen «HÅG Futu Mesh», produsert i Røros, under Salone del Mobile. Foto: Lasse Fløde og Torjus Berglid

En rekke kontorstoler fra Flokk er representert når det beste av Norge skal vises fram på en av verdens fremste designmesser neste uke.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

– Hele den internasjonale designbransjen samler seg i Milano under Salone del Mobile. Her er det viktig å være synlig for norske designere og kunsthåndverkere som vil opp og fram, sier rådgiver for internasjonal profilering ved Design og arkitektur Norge, Ida Aandal Røijen, i ei pressemelding.

Under designuken i Milano stiller Flokk blant annet med de helnorske kontorstolene «HÅG SoFi Mesh», «HÅG Futu Mesh» og «HÅG Capisco». Samtlige er produsert på Røros.

Takket være både oppkjøp og sterk vekst har Flokk blitt en ledende internasjonal produsent av kontorstoler. Likevel har selskapet beholdt en god del av sin produksjon i bergstaden.

Designbyrået Anderssen & Voll, der den ene gründeren, Espen Voll, er fra Trondheim, er også representert på Salone del Mobile. De har utviklet en løsning for innendørsbeplantning som den norske produsenten Elementa skal stille ut under designuken i Milano.

Til sist er Hallgeir Homstvedt, oppvokst i Trondheim, også indirekte med på Norwegian Presence i Milano. Det er Elementa som stiller ut ett av hans arbeider, LED-lampen «KI Light».

Les også:

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Litauisk vogntog står fast i Tydal - Bilberging på gang

Litauisk vogntog står fast i Tydal - Bilberging på gang

Har delvis sperret fylkesvei 705 siden onsdag ettermiddag - Ingen tar sjansen på å hjelpe.

Stjørdal AP klar med styret

Stjørdal AP klar med styret

I går kveld ble det avgjort at Sissel Helene Bakken blir sittende som leder i Stjørdal Arbeiderparti.

Kaffegjesten: Martin Eriksson

Kaffegjesten: Martin Eriksson

Kaffegjesten i Nea Radio denne uka er Martin Eriksson.

Store endringer i melkeproduksjonen i Trøndelag

Store endringer i melkeproduksjonen i Trøndelag

Melkeproduksjonen reduseres i kyst- og bynære kommuner – og øker ellers i fylket. I Stjørdal er melkeproduksjonen halvert siden 1998.

Håkon Einarsve fra	Stjørdal ny AUF-leder

Håkon Einarsve fra Stjørdal ny AUF-leder

Håkon Einarsve fra Stjørdal ble i helga valgt til ny leder i Trøndelag AUF. Emilie Græsli fra Tydal ble valgt til 1. nestleder og Helene Wean fra Hommelvik ble 2. nestleder. Trøndelag AUF er det største fylkeslaget i Norges største ungdomsorganisasjon.

Naturvernforbundet bekymret

Naturvernforbundet bekymret

Naturvernforbundet er bekymret for konsekvensene av nasjonal ramme for vindkraft på land.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE