Nea Radio

Konsert på Elensetra

Jan Morten Sandnes inviterer til konsert på setra. Foto: Per Magne Moan

Machaggis spiller på Sandneset.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 10.08.2018 kl 11:30

Gruppa Machaggis, som kommer fra Glåmos og Os, står på scenen når Jan Morten Sandnes, for andre året på rad, inviterer til konsert på Elensetra ved Aursunden. Også i fjor var det samme orkester som spilte.

– Da satte nordvesten inn og det vart et fryktelig uvær, sier Jan Morten Sandnes, initiativtager til arrangementet. Også helgas værvarsel er heller dyster lesning, men han sier lørdagsvarselet er fint.

Sandnes mener musikken som Machaggis spiller, irsk og skotsk folkemusikk, passer fint til arrangementet.

Skyttelbuss

For å komme seg opp på setra fra parkeringsplassen er det halvannen kilometer.

– Her har vi satt opp skyttelbuss, sier Sandnes. En skikkelig veteran lastebil fra 1952 med påmontert busshus på lasteplanet, vil kjøre til og fra setra hele kvelden.

Saken fortsetter under bildet

Arkivfoto fra hesteslipp ved Elensetra for noen år siden. Foto: Gjermund Høsøien Wiggen

Hingstslipp

Mange kjenner Jan Morten best gjennom det årlige hesteslippet på Sandneset, og han forsikrer at de firbente ikke vil bli forstyrret av arrangementet. Han sier hestene har det fint, til tross for den svært tørre og varme sommeren:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...