Nea Radio

Nea Radio

Konsert for Dråpen i Havet

Veldedig: Innehaver av DABA Art Cafe`i Stjørdal, Velga Bakkemyr, har invitert Andreas Aase til å holde konsert fredag kveld. Aase insisterer på at alle inntektene skal gå uavkortet til den frivillige hjelpeorganisasjonen Dråpen i Havet. Foto: Anne Gundersen

Fredag kveld spiller Andreas Aase konsert på DABA Art Cafe i Stjørdal og inntektene går uavkortet til organisasjonen Dråpen i Havet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.10.2017 kl 05:20

I kveld, fredag, spiller Andreas Aase, blant annet kjent fra Åge og Sambandet, en intimkonsert på DABA Art Cafe`på Stjørdal. Innehaver Velga Bakkemyr, forteller at artisten selv har insistert på at inntektene skal gå uavkortet til den frivillige hjelpeorganisasjonen Dråpen i Havet.

– Andreas spiller akustisk og variert skandinavisk musikk og jeg tror dette blir en veldig fin opplevelse, sier Bakkemyr.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Hjelper

Dråpen i Havet startet som en Facebookgruppe i 2007 og har siden utviklet seg til å bli en stor organisasjon som hjelper flyktninger som tar seg over Middelhavet og til Hellas.

– Til nå har de sendt over 4000 frivillige nedover og arbeidet de gjør er svært viktig, sier Bakkemyr som er glad for initiativet fra Aase.

God sak

DABA er ikke bare en kafe`men også et kunstgalleri.

– Vi bytter utstiller hver sjette uke og dette har blitt en populær del av konseptet, sier Bakkemyr som også har fokus på sette økologisk mat på menyen.

– Nå håper jeg at så mange som mulig vil komme for å støtte en god sak og å nyte god mat og musikk, smiler Velga Bakkemyr.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...