Nea Radio

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan

Hedret: Ansvarlig redaktør i Nea Radio, Andreas Reitan, ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, med overrekkelsen av Kongens Fortjenstmedalje under bedriftens sommerfest fredag kveld. Foto: Per Magne Moan

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 25.05.2018 kl 21:47

Det var under en konsert med Sebu Korensemble og Henning Sommero fredag kveld at overrekkelsen fant sted. Uventet dukket nemlig ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad opp.

– Hele Nea Radio er her, men det er en person som er ansiktet til denne bedriften, sa Balstad og fortsatte med å si at han hadde med en hilsen fra en kar i Tigerstaden.

– Han som bor helt i enden av Karl Johan i det store gule huset, du vet nok hvem jeg mener, Andreas, sa ordføreren spøkefullt mens det etterhvert gikk opp for både mottakeren og forsamlingen hva som var i ferd med å skje.

Rørt

Det var en rørt Andres Reitan som tok imot den høythengende utmerkelsen.

– Dette var artig. Nei hva er det jeg sier, det er helt utrolig, sa Reitan.

– Det var bare en halv Andreas som jobbet i det som var begynnelsen av Nea Radio, altså en Andreas i halv stilling. Nå er vi 8,7 årsverk og det har vært en fantastisk reise.

Norges mest populære

Nea Radio har hatt et enormt oppsving den siste tiden og er nå Norges mest populære lokalradio. Bedriften gikk fra å ha samsendinger med NRK til å sende 24 timer i døgnet i februar 2017. Nea Radio omsetter for over 10 millioner kroner i året og er en av få norske mediebedrifter i vekst i en bransje i endring.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...