Nea Radio

konfAction i Stjørdalshallen

konfAction: Onsdag kveld var de 200 ungdommene samlet til tidenes første konfAction i Stjørdalshallen. Foto: Laffen Jensen

Konfirmasjonsleir er et kjent fenomen for de fleste. Denne uken arrangeres en stor leir i Stjørdalshallen, hvor 200 ungdommer deltar.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– En regional konfirmantleir har vi ikke hatt før, så det er første gang i år, sier Aud Kristin Saltvik Aasen.

Hun er en del av arrangementskomiteen under den nye konfirmantleiren konfAction, sammen med blant annet Laffen Jensen.

– I år blir det med 200 konfirmanter og 50 studenter fra Trondheim. Men på sikt har vi en tanke om at dette skal bli en leir for 1000 ungdommer og 250 studenter, sier Jensen.

Arrangerer leir: Laffen Jensen og Aud Kristin Saltvik Aasen er en del av arrangementskomiteen når konfirmasjonsleiren konfAction arrangeres i Stjørdalshallen. Foto: Runar Kjøsen

Tanken bak er at ungdom i både store og små menigheter ikke trenger å reise så langt for å delta på en stor konfirmasjonsleir, men bare til Stjørdal. Derfor har tilbudet gått ut til menigheter i hele regionen, så her deltar konfirmanter fra Fosen, Stjørdal, Trondheim og også litt lenger sør.

Mange aktiviteter

Leiren varer i fem dager, og det er en stor mengde aktiviteter som ungdommene kan delta på. Som arena for aktivitetene skal de ta hele Stjørdal i bruk. De har også hatt et fokus på å handle lokalt, hva gjelder varer og tjenester som trengs for den fem dager lange leiren som startet onsdag.

– Det gjelder på alt av fagkomeptanse vi har hentet inn, både lyd, lys og mat, forteller Jensen.

Det er ikke tvil om at det er mye logistikk som skal være på plass når en så stor leir kommer til Stjørdalshallen. 200 ungdommer og smittevernsregler blir tatt godt hånd om ved hjelp av tiltakene som er satt inn, samtidig som en smittevernsgeneral passer på at alle forholdsregler blir ivaretatt.

– Vi håper dette blir et bra og vellykket arrangement. Der konfirmantene får god undervisning, gode samtaler og bra musikk. Samt at de blir bedre kjent med jesus og hverandre, slik at de kommer hjem inspirert og glad etter disse dagene, avslutter Saltvik Aasen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...