Nea Radio

Stjørdal:

Kommunedirektøren er skuffet over responsen

Foto: Anne Gundersen

Vil ha langt flere til å booke time for andre dose.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Kommunedirektør i Stjørdal, Tor Jakob Reitan, er skuffet over responsen på anmodningen om å fremskynde vaksinering.

Før helga oppfordret Stjørdal kommune innbyggere som fikk første dose for fire uker side, å melde seg til revaksinering og ikke vente til kommunen tar kontakt.

Også på helg

For å møte situasjonen, vaksineres det nå alle dager også på lørdager, sier Reitan som så langt ikke er fornøyd med antall tilbakemeldinger på oppfordringen.

– Vi hadde forventet en større respons. Har det gått fire uker eller mer siden første vaksinedose så er det bare å gå inn å booke sier han og legger til at smittetrykket i nabokommunene er stort.

– Vi har jo hatt null smitte de siste dagene og skal vi holde det der må vi gjøre en innsats alle sammen. Og det er å holde avstand. Vi må ikke gi opp den meteren, og så er det å framskynde vaksinering slik at vi får vaksinert så mange som mulig så tidlig som mulig.

Kommunedirektøren sier at booking av time skjer på helsenorge.no eller ved å ta kontakt på kommunens vaksinetelefon 477 81 754.

Ingen vaksiner går i søpla

Reitan avviser at kommunen nå sitter inne med så mange vaksiner at noen av disse risikerer å gå ut på dato og må kastes.

– Vi har systemer og rutiner som gjør at vi ikke står i fare for det nå i alle fall. Vi har utvidet åpningstider slik at vi vaksinerer til langt på kveld midt i uken og så har vi også åpnet for vaksinering på lørdager og viser til at mellom 700 og 800 ble vaksinert i går lørdag.

Likevel er ikke dette tallet høyt nok for kommunedirektøren som sier kapasiteten er enda høyere.

Hør intervju med kommunedirektør Tor Jakob Reitan her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...