ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Elg truffet av bil og rutebuss

Elgpåkjørsel: Nødetatene har rykket ut til en kollisjon mellom en buss og en elg på E39 mellom Øysand og Klett. Foto: Marit Manfredsdotter

En elgkalv ble truffet av en personbil, og senere en buss på E39 mellom Øysand og Klett.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.10.2020 kl 11:06

ANNONSE
Annonse

Ulykken har skjedd ved Udduvollbrua på E39 mellom Øysand og Klett. Det melder Politiet i Trøndelag på Twitter, klokken 10.09.

– Vi fikk melding klokken 09.51 om at en elg hadde blitt påkjørt av en rutebuss, sier operasjonsleder Ole Petter Hollingen i Trøndelag politidistrikt.

Da nødetatene ankom stedet viste det seg at en elgku med to kalver skal ha krysset veien. Kua og den ene kalven kom seg velberget over, mens den siste kalven ble truffet av en personbil. I motgående kjørefelt kom en rutebuss som også traff elgkalven.

– Det har ikke vært personskader i noen av sammenstøtene, men en del materielle skader på bussen, sier operasjonslederen.

Han forteller også at kua og den andre kalven befinner seg på hver sin side av veien, og ber folk være oppmerksome på at elgene kan komme til å gjøre et nytt forsøk på å krysse veien.

– Det oppsto en del kø i området, da vi måtte få fjernet kjøretøyene og kalven. Elgen ble fraktet bort med traktor av en beboer i området, sier han.

Viltnemda er også varslet om hendelsen.

Nøkkelord

ANNONSE