Nea Radio

Kollisjon med elg på Rugldalen

Foto: Marit Manfredsdotter

Mange viltpåkjørsler i Trøndelag fredag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 23.09.2017 kl 00:09

Rørosnytt skriver at en personbil kolliderte med elg på Rugldalen kl. 21.30 fredag kveld. Det var et kraftig sammenstøt, og elgen ble drept på stedet. Det ble store skader på bilen, men ingen alvorlig personskade. Frontruta ble knust i sammenstøtet, og glassbiter sprutet på de som var i bilen.

En viltpatrulje rykket ut og tok seg av det døde dyret.

Politiet melder på twitter om hele åtte viltpåkjørsler i Sør-Trøndelag så fredag kveld - tre av disse elg.

20.30 ble en elg påkjørt av kveldstoget fra Røros til Trondheim. Dette skjedde i Holtålen, i følge Rørosnytt.

Operasjonsleder Ebbe Kimo, ved Trøndelag politidistrikt sier til adressa.no at bilførere må holde god utkikk langs veikanten.

– Dyrene kommer helt plutselig , og en påkjørsel skjer veldig raskt, sier han.

Antallet viltpåkjørsler i Sør-Trøndelag så langt i 2017 er så høyt at politiet twitret en liten quiz om dette fredag kveld:

Foto: twitter

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...