Nea Radio

Kobbklys på pipen

Helge Wærøy trives godt foran mikrofonen og med gitaren i fanget. Foto: Privat

Helge Wærøy har skrevet låt om sin mest smertefulle opplevelse.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Mange kjenner Helge Wærøy best som boksetrener i Team Stonehand på Melhus. Her har han hatt boksere som Nikita Dubunin og Andreas Volden Evensen i stallen - proffboksere som har svært gode resultater i ringen. Til og med Cecilia Brækhus kan se tilbake på treningsøkter i kjelleren på Remabutikken på vestsida av Gimsebrua på Melhus.

Artikkelen fortsetter under bildet

Bildet er fra proffkampen mellom Andreas Evensen og Alexander Miskirtchian under Nordic Fight-Night i Blue Dokken Arena i Esbjerg i Danmark i 2015. Foto: Per Magne Moan

Boksing er fremdeles en dominerende faktor i livet til den frittalende fiskersønnen, som opprinnelig kommer fra Sørburøy på Froan. Men i tillegg til svettelukt, kanvas og polstrede hansker, er musikk blitt en mer og mer viktig ingrediens.

Han startet tidlig med blokkfløyte og har de siste årene også komponert og skrevet musikk - da gjerne med gitaren i fanget.

En av låtene har han nå gått i studio og spilt inn og "Kobbklys på Pipen" handler om en situasjon fiskere står i fare for å oppleve. Låta tok av på sosiale medier - nesten før den ble sluppet.

Klikk på linken nedenfor får å høre låta.

--

Hør intervju med den frittalende trubaduren, bloggeren og boksetreneren her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...