Nea Radio

Klart til bygging av garderobeanlegg på Kirkhusmoen

Foto: Per Magne Moan

Nå vil Ålen il ha med flere aktører som leietakere.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Selv om Kirkhusmoen Arena i Ålen byr på fantastisk baneforhold for fotball, så er det en ting ved anlegget som alltid har manglet; garderober og dusj.

Klubbhuset rommer kun kjøkken og et par møterom i tillegg til kun ett toalett, som publikum, spillere, funksjonærer og dommere må dele på.

Omkledning på møterommet

Etter kamp på Kirkhusmoen så har spillerne alltid vært nødt til å kjøre til Hovet for å finne garderobe og dusj. Før kamp så har ofte møterommene fungert som omkledningsrom.

Nå kan det bli endring på dette.

Fungerende nestleder i Ålen il, Olav Grønli, sier alt er klart for at spaden kan settes i jorda for det planlagte garderobygget.

Han sier at planen er å sette opp et bygg der flere aktører kan finne plass.

– Vi håper å få til et funksjonelt bygg med fire garderober, dusj, spinning, lager og toalett for både spillere og publikum.

Grønli sier at det ville vært fint å samlet mest mulig av idrettsaktiviteter i bygget, på spørsmål om også treningssenteret Nåva kunne vært en fremtidig leietaker.

Klart til neste vår

Når byggestart vil skje, er Grønli usikker på, men han regner med at det vil ta et halvårs tid å sette opp bygningen. Det betyr at det er liten sjanse for at fasilitetene vil bli tatt i bruk denne sesongen.

– Vi har godkjenning og finansiering på plass. Vi kommer også til å søke om spillemidler, men det får vi ikke før tidligst 2020. Men bygget kan vi egentlig begynne å sette opp i dag, sier han.

Hør intervju med Olav Grønli her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...