Annonse
Nea Radio

Klart til bygging av garderobeanlegg på Kirkhusmoen

Foto: Per Magne Moan

Nå vil Ålen il ha med flere aktører som leietakere.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Selv om Kirkhusmoen Arena i Ålen byr på fantastisk baneforhold for fotball, så er det en ting ved anlegget som alltid har manglet; garderober og dusj.

Klubbhuset rommer kun kjøkken og et par møterom i tillegg til kun ett toalett, som publikum, spillere, funksjonærer og dommere må dele på.

Omkledning på møterommet

Etter kamp på Kirkhusmoen så har spillerne alltid vært nødt til å kjøre til Hovet for å finne garderobe og dusj. Før kamp så har ofte møterommene fungert som omkledningsrom.

Nå kan det bli endring på dette.

Fungerende nestleder i Ålen il, Olav Grønli, sier alt er klart for at spaden kan settes i jorda for det planlagte garderobygget.

Han sier at planen er å sette opp et bygg der flere aktører kan finne plass.

– Vi håper å få til et funksjonelt bygg med fire garderober, dusj, spinning, lager og toalett for både spillere og publikum.

Grønli sier at det ville vært fint å samlet mest mulig av idrettsaktiviteter i bygget, på spørsmål om også treningssenteret Nåva kunne vært en fremtidig leietaker.

Klart til neste vår

Når byggestart vil skje, er Grønli usikker på, men han regner med at det vil ta et halvårs tid å sette opp bygningen. Det betyr at det er liten sjanse for at fasilitetene vil bli tatt i bruk denne sesongen.

– Vi har godkjenning og finansiering på plass. Vi kommer også til å søke om spillemidler, men det får vi ikke før tidligst 2020. Men bygget kan vi egentlig begynne å sette opp i dag, sier han.

Hør intervju med Olav Grønli her:

Nøkkelord

Annonse